DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

GAİN, aylık 21.90 TL’lik premium üyelik hizmetini yayına alıyor

GAİN, aylık 21.90 TL’lik premium üyelik hizmetini yayına alıyor

ABONE OL
Nisan 26, 2021 10:51
GAİN, aylık 21.90 TL’lik premium üyelik hizmetini yayına alıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni nesil içerik platformu GAİN‘den ilk olarak geçtiğimiz yılın sonunda sizlere bahsetmiştik. Kişiye özel yayın akışı sunan, yenilikçi, eğitici, eğlendirici kısa videoların olduğu yeni nesil bir içerik platformu olarak hayata geçirilen GAİN’de, diziler, kısa filmler, mini belgesel serileri, spor, müzik ve eğlence programlarının yanı sıra günlük haber akışı ve canlı yayınlardan oluşan yerli-yabancı geniş bir yayın akışı mevcut.

Yayın akışını kişiselleştiren ve izleyicinin tercihlerine göre belirleyen platformda, sadece beğendiğiniz içeriklere göre akış sunulmuyor, aynı zamanda işe gidip gelme, yemeğe çıkma, mola gibi günlük rutinlerinize harcadığınız zamanı da ölçerek ona uygun alternatif içerikler sağlanıyor. GAİN’e özel olarak hazırlanan birçok özel içerik de bulunuyor.

Platform yayın hayatına başlarken ücretli olup olmayacağı, gelir modelinin ne olacağı gibi sorular merak konumuz olmuştu. Filli Boya ile ismi özdeşleşmiş Gözde Akpınar tarafından hayata geçirilen platformda, ayIık, yıllık ve çeşitli paket ödemelerle abonelik sistemi olacağı ve bu planlar tüketiciye göre gelişeceği bilgisi bizimle paylaşılmıştı.

GAİN Premium aylık 21.90 TL

Açıldığı günden bu yana ücretsiz olarak hizmet veren GAİN, şimdi ise daha fazla içeriğin yer alacağı “Premium Üyelik” modelini yayına alacağını açıkladı. Platform, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla 7 Nisan’dan itibaren yeni özgün içeriklerin GAİN Premium ile 21.90 TL olarak ücretlendirileceğini açıkladı. Uygulama içi ödeme ile aylık 23.99 TL olacağını da belirtelim.

GAİN’de yenilik zamanı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.