DOLAR 32,3374 0.17%
EURO 35,1975 0.01%
ALTIN 2.245,820,12
BITCOIN %
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray’dan Manchester United’da 25 Milyon Euro’ya Gidiyor

Galatasaray’dan Manchester United’da 25 Milyon Euro’ya Gidiyor

ABONE OL
Ocak 5, 2022 06:20
Galatasaray’dan Manchester United’da 25 Milyon Euro’ya Gidiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray’da yakaladığı performans ile dudak ısırtan Marcao’ya dünya devi talip oldu. Ronaldo’nun formasını giydiği Manchester United, Marcao’ya talip oldu. Galatasaray’ın bırakmak istemediği Brezilyalı savunma oyuncusu için İngiliz ekibinin 25 milyon euro gibi bir bedeli ödemeye hazır olduğu öğrenildi. İşte detaylar…

Süper Lig’de kötü gidişe rağmen Avrupa’da çok başka bir grafik sergileyen Galatasaray’da dış transfer çalışmaları devam ederken sürpriz bir gelişme yaşandı. Herkes gelecek oyuncuları beklerken dünya devinin Marcao’ya ilgisi tüm hesapları karıştırdı.

MARCAO’YU İSTİYORLAR

Galatasaray’ın Brezilyalı stoperi Marcao için Manchester United’ın talip olduğu belirtildi. Kırmızı Şeytanlar’ın 25 yaşındaki oyuncu için servet ödemeye de hazır olduğu aktarıldı. Manchester United’da yaşanan savunma zafiyeti nedeniyle bu bölgeye para harcamaya sıcak olan yönetimin Marcao için 25 milyon euro’yu ödeyecek durumda oldukları öğrenildi.

Profesyonel futbolcuk kariyerine Atletico Paranaense’de başlayan Marcao, daha sonra kiralık olarak Atletico Goianiense ve Rio Ave formaları giydi. Chaves tecrübeli savunmacının bonservisini 2018-2019 sezonu başında 900 bin euro karşılığında aldı. Galatasaray aynı sezonun devre arasında 4 milyon euro ödeyerek Brezilyalı savunmacıyı kadrosuna kattı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.