DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hamza Dağ: İzmir’in Geleceği İçin Çalışıyoruz

Hamza Dağ: İzmir’in Geleceği İçin Çalışıyoruz

ABONE OL
Mart 10, 2024 22:05
Hamza Dağ: İzmir’in Geleceği İçin Çalışıyoruz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hamza Dağ, İzmir Mitinginde Konuştu

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenen İzmir mitinginde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı kentte ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Dağ, AK Parti’de gençlik kolları başkanı, milletvekili ve genel başkan yardımcısı olarak görev yaptığını, İzmir’e birçok hizmetin ulaştırılmasında rol aldığını ifade etti.

Projeler ve Vizyon

Dağ, İzmir’in kronik sorunlarının çözüleceği günlerin yakın olduğunu vurgulayarak, İzmir’in potansiyelini ve zenginliğini bildiklerini söyledi. “Eşsiz İzmir Vizyonu” çerçevesinde ulaşım, çevre, kentsel dönüşüm, altyapı, gençlik ve eğitim alanlarında projelerini açıkladı. Dağ, 150 bin konut dönüşümü, 50 bin sosyal konut ve 4 yeni yöre kenti gibi hedeflerini paylaştı.

Destek ve Çalışma Sözü

Eski Başbakan Binali Yıldırım da mitinge katılarak Hamza Dağ’a destek istedi. AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyüp Kadir İnan ise İzmir’in yeniden parlamasını ve eser siyasetinin kazanmasını arzuladıklarını belirtti. İzmir’in demokrasi ve özgürlük şehri olacağını vurgulayan İnan, belediyecilik anlayışına cevap vermeye hazır olduklarını söyledi.

Geleceğe Dair Vizyon

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir’in en iyi belediyecilik hizmetlerini hak ettiğini belirterek, projelerini ve vizyonlarını paylaştı. Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu ise İzmir’in algı belediyeciliğine dur dediğini ve gerçek belediyeciliğin zamanının geldiğini ifade etti. Mitinge Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ve sanatçı Cengiz Kurtoğlu da katıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.