DOLAR 32,3113 0.11%
EURO 34,9291 0.32%
ALTIN 2.395,490,11
BITCOIN %
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul Şehirimizde Otellerin Önemi

İstanbul Şehirimizde Otellerin Önemi

ABONE OL
Ekim 9, 2021 13:34
İstanbul Şehirimizde Otellerin Önemi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkemiz üç tarafı denizlerle kaplı olan bir konumda yer aldığı için ve İstanbul gibi bütün dünyanın gözdesi olan metropol kenti sınırları içerisinde bulundurduğu için turizm bakımından oldukça avantajlı bir ülkedir. Turizm bu nedenle yerli ve yabancı turistler bakımından ülkemizin lokomotifi konumunda yer alır. Ekonomik anlamda daha fazla kalkınmamızın ve ülkemize döviz girişinin artması için turizm alanındaki gelişmelerin de giderek ilerlemiş olması gerekir. Ülkemizde bu anlamda dünya standartlarında hatta Dünya standartlarının üstünde faaliyet yürüten çok önemli otellerimiz bulunmaktadır. Maltepe otel deyince özellikle İstanbul’da faaliyet yürüten MaCity hotel bu anlamda en şık ve en kaliteli otellerimizden biridir. Son derece geniş imkanlara sahip olan otel 4 ayrı oda seçeneği ile hizmet sunmaktadır. Deluxe oda, superior oda, double oda ve twin oda otel içerisinde bireylerin tercih edebilecekleri oda seçenekleri arasında yer alır. Öte yandan yine İstanbul’da Maltepe jakuzili otel arayışında bulunan bireylerde kuruluşu tercih etmektedir.

Temiz ve konforlu bir otel için MaCity Hotel

Macity Hotel müşterilerine son derece temiz ve konforlu bir hizmet sunmaktadır. Kuruluş turizm sektöründe faaliyet yürütürken özellikle MaCity Hotel Maltepe adını duyan herkesin saygı ile bahsettiği son derece güzel içecekleri yemek seçenekleri ve konforlu odaları olan lider bir kuruluştur. Firma müşteri memnuniyeti odaklı bir çalışma prensibi sergileyerek hijyene doğallığa ve konfora önem verir.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.