DOLAR 32,3205 0.21%
EURO 35,1023 -0.1%
ALTIN 2.299,760,99
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Konuşturan Hizmet Patime Gelsin Artık Kadıköy’de!

Konuşturan Hizmet Patime Gelsin Artık Kadıköy’de!

ABONE OL
Aralık 14, 2022 06:16
Konuşturan Hizmet Patime Gelsin Artık Kadıköy’de!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin ilk sanal pet marketi, evcil hayvan ürünlerini aynı gün teslim patinize kadar getiriyor.  Kapı kapı dolaşıp pet shop veya veterinerde ürün aramaya son veriyor. Tüylü dostunuzun maması bittiyse telaşa kapılmanıza hiç gerek yok!. Artık evcil dostlarımızın  ihtiyaçlarını karşılayabileceğimiz bir sanal marketimiz var. Mobil uygulama üzerinden konumunuzu seçerek sipariş verebileceğiniz platformda, evcil hayvanınız için 100’den fazla markada kedi maması, köpek maması, kedi kumu, beslenme ve bakım ürünlerini aynı gün içerisinde evinize teslim ediliyor.

“Onlar için en iyisini istediğinizi biliyoruz.”

Rengârenk tasarımı ile beğeni toplayan Patime Gelsin’in kurucu ortağı Çağrı ÇAĞIR: “Sizin ve patili dostlarınızın mutluluğu için gereken her şeyi dakikalar içerisinde temin edebileceğiniz uygulamamızı, Sakaryalı hayvanseverlerimizin kullanımına açtık. Patime Gelsin adı altında ‘Mutlu Patilerin Sanal Marketi’ mottosuyla çıktığımız bu yolda, onlar için en iyisini istediğinizi biliyor, Pati Dostu Teknolojiler ile çok yakında tüm Türkiye’de sanal pet market ağı oluşturmayı hedefliyoruz.” Dedi.

“Açılış heyecanı %50’ye varan indirimlerle devam ediyor!”

Royal Canin, N&D, Acana, Ever Clean, Biokat’s, Hill’s ve daha bir çok markanın ürünlerinde açılışa özel indirim ve fırsatlardan yararlanmak için https://www.instagram.com/patimegelsin instagram adresini takip edebilir,  Patime Gelsin mobil uygulamasını Google Play ve AppStore’dan indirerek kolayca sipariş oluşturabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.