DOLAR 32,4511 -0.12%
EURO 34,7528 -0.66%
ALTIN 2.437,650,07
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Liner Torba Dolum ve Boşaltma Sistemleri

Liner Torba Dolum ve Boşaltma Sistemleri

ABONE OL
Ekim 12, 2022 19:43
Liner Torba Dolum ve Boşaltma Sistemleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir Liner Torba Dolum ve Boşaltma Sistemi seçerken, kuru malzemelerle ilgili tehlikeleri göz önünde bulundurmak önemlidir. Bu malzemeler, torbaya akarken, elektrik çarpmasına veya toz patlamasına yol açabilecek statik bir yük oluşturur. Tehlikeleri azaltmak için uygun toz azaltma yöntemleri izlenmelidir. Bu, taşınan malzemenin türüne bağlı olarak değişebilir. Örneğin, yanıcı maddeler içeren Tip C FIBC’ler topraklanmalıdır. Polimak web sitesi ilgili sayfasından aldığımız bilgelere göre; https://polimak.com/en/urun/bag-dump-stations/

Toplu torba doldurucuları

Liner torba dolum ve boşaltma makineleri, dökme torbaları çok çeşitli malzemelerle doldurmak için tasarlanmıştır. Bu sistemler çok yönlü, düşük maliyetli ve tam otomatiktir. Bu sistemler, dökme torbaları serbest akışlı veya tartılmış malzemelerle doldurur. Doğru dolum oranları için tartım hazneleri ve şarj mekanizmaları içerebilirler.

Toplu torba boşaltıcılar

Liner torba doldurma ve boşaltma çözümleri, dökme torbaları işlemek için verimli ve temiz bir yol sağlar. Bu sistemler, çeşitli toplu torba boyutları için tasarlanmıştır ve forklift, elektrikli vinç veya araba ile yüklenebilir. Ayrıca temizlik ve sıhhi amaçlar için bir çanta masajı da içerebilirler.

Toplu çanta askılar

Dökme çanta askısı, dökme çantaların güvenli bir şekilde taşınmasını ve kontrolünü sağlayan, astarlı torba doldurma ve boşaltma sisteminin önemli bir parçasıdır. Sistem ayrıca dökme torba astarlarının çıkış ağzından ters dönmesini önleyerek malzeme israfını azaltır. Toplu torba boşaltma sistemleri, sürekli olarak malzeme akışını sağlayan entegre malzeme koşullandırma cihazlarını da içerir.

Dalgalanma hunisi

Dalgalanma hunisi astar torba doldurma ve boşaltma sistemleri, dökme malzemelerin güvenli ve güvenilir şekilde taşınması için tasarlanmıştır. Bu sistemler, malzeme seviyelerini izlemek için yüksek ve düşük seviye sensörleri ile donatılmıştır. Bu, bilinmeyen seviyelerden kaynaklanan süreç sorunlarının ortadan kaldırılmasına yardımcı olur. Sistem ayrıca malzeme akışına izin vermek için manuel bir sürgülü kapı ile donatılmıştır.

Hidrolik koçlar

Astar torbaları doldurma ve boşaltma sistemleri için hidrolik silindirler tipik olarak, silindirler belirli bir yüksekliğe kaldırılarak manuel olarak çalıştırılır. Bu, hava kabarcıklarının dağıtım borusundan yukarı çıkmasına izin verir. Sistemde aşırı basınç oluşmasını önlemek için bir atık valfi çalıştırılmalıdır. Bunun yapılmaması, onarım, kaynak veya parçaların değiştirilmesini gerektirebilecek kırık bir şahmerdanla sonuçlanacaktır.

Uç plakaları

Astar torba doldurma ve boşaltma işlemleri için güvenlik standartları, işlem sırasında astar torbaların uygun şekilde desteklenmesini gerektirir. Dolgu, doğru miktarda basınç sağlamalı ve gömleklerin uzunluklarını barındıracak şekilde tasarlanmalıdır. Ek olarak, astarlar, FIBCA güvenlik yönergelerine göre doldurma ve boşaltma sırasında sabitlenmelidir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.