DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Öğrenmenin dinamiğini keşfet!

Öğrenmenin dinamiğini keşfet!

ABONE OL
Eylül 29, 2021 09:48
Öğrenmenin dinamiğini keşfet!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’de nitelikli eğitimin yaygınlaşması adına 1984 yılından bu yana eserler üreten Tudem Yayın Grubu, 2021-2022 eğitim öğretim yılı için ilkokul öğrencilerine yönelik Dinamik Soru Bankası adında yepyeni bir ürün grubu hazırladı.

Millî Eğitim Bakanlığı’nın Beceri Temelli Eğitim Modeline uygun olarak hazırlanan Dinamik Soru Bankaları, bilgiyi kullandıran, beceriyi geliştiren ve yeterliliği ölçen sorularıyla ilkokul öğrencilerine etkili ve dinamik bir öğrenme deneyimi sunuyor.

İlkokul 2, 3 ve 4. sınıflar için Türkçe, Matematik, Hayat Bilgisi, Fen Bilimleri ve Sosyal Bilgiler branşlarında hazırlanan Dinamik Soru Bankaları, yeni nesil sorularla zenginleştirilmiş iki farklı tip test ve deneme sınavı föylerinden oluşuyor.

Kitapların sol sayfalarında yer alan ”Destekleyici Sütunlar”, soruların çözümünde öğrencilere yol gösteriyor. Dinamik Soru Bankaları’nda yer alan öğretici niteliği yüksek ve özel soruların çözümleri, Video Çözüm, Anahtar Soru ve Çözümü Yanıtlarda bölümlerinde veriliyor.

Sınıfında Dinamik Soru Bankası kitaplarını kullanan öğretmenler, kendilerine verilen akıllı dijital asistan AKAS şifresi sayesinde kitabın tüm içeriğine dijital ortamda ulaşabiliyor; soruları akıllı tahtaya veya Zoom, Meet, Skype gibi uygulamalar aracılığıyla paylaşmak üzere ekranına yansıtabiliyor, sınıfında interaktif çalışmalar yapabiliyor.

Öğretmenler ayrıca mobil cihazlara indirdikleri Mobil Ölçme uygulamasıyla öğrencilerin deneme sınavlarındaki cevap formunu tek tuşla okutuyor; tüm sonuçları saklayabiliyor; öğrencilerin ve sınıfların gelişim düzeyini hatasız bir şekilde ölçebiliyor. Mobil Ölçme uygulaması sayesinde öğrenciler de cevap formlarını okutarak bireysel başarılarını görebiliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.