DOLAR 32,3315 0.15%
EURO 35,2037 0.02%
ALTIN 2.244,570,06
BITCOIN %
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TAM BİR MÜZİK ADAMI

TAM BİR MÜZİK ADAMI

ABONE OL
Kasım 10, 2021 13:26
TAM BİR MÜZİK ADAMI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2018 yılında “Deve” adlı şarkısıyla müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan sanatçı, farklı tarzıyla ilk dinlemede sizi yakalamayı başarıyor. “Yavaş Şehir”, “İğne”, “Seçim”, “Mola” gibi şarkıların söz ve müzikleri kedisine ait. Aynı zamanda aranjörlük de yapan Yüksel, diğer sanatçılara da projelerinde eşlik ediyor.

 

Alternatif işler ortaya koyan sanatçı, müzisyen kimliği ile ön plana çıkarken aynı zamanda şarkı sözleriyle de dinleyenlere pozitif duygular hissettiriyor. Şimdiye kadar iki sürpriz isimle harika düetler yapmış. Cover şarkılar da söylemeyi seven sanatçıdan “Dostum Dostum”u dinlemenizi tavsiye ederim.

 

Yüksel Cankurtaran, bütün bunlardan bağımsız olarak aynı zamanda “Pink Music Company” adında bir müzik grubunun aranjörlüğünü ve prodüktörlüğünü yapmakta. New Age ve World Music tarzında projelere imza atan grup, meditasyon ve yoga müzikleri konusunda oldukça başarılı.

 

Tek düze şarkılardan sıkılanlar; Spotify, Apple Music, YouTube gibi dijital müzik platformlarında Yüksel Cankurtaran’ın keyifli işlerini bulabilir ve kliplerini izleyebilirler. Ayrıca sanatçının canlı performanslarını dinlemek ve konser takvimini görmek için onu sosyal medya hesaplarından da takip edebilirsiniz.

 

“YÜKSEL CANKURTARAN” SOSYAL MEDYA HESAPLARI

İnstagram: https://www.instagram.com/yukselcankurtarann/

Facebook: https://www.facebook.com/yukselcankurtarann/

Twitter: https://twitter.com/yukselcnkrtrn

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.