DOLAR 32,3459 0.23%
EURO 35,0680 -0.18%
ALTIN 2.307,161,32
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türk işadamları Karadağ Podgorica Belediye Başkanı ve bürokratları ile buluştu.

Türk işadamları Karadağ Podgorica Belediye Başkanı ve bürokratları ile buluştu.

ABONE OL
Temmuz 1, 2021 13:33
Türk işadamları Karadağ Podgorica Belediye Başkanı ve bürokratları ile buluştu.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yabancı heyete bilgi veren Montenegro’s ONE Başkanı Oğuz EKEN; İstanbul’a gelen Karadağlı işadamı ve bürokratları ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek; ticari köprülerin atılabilmesi için çalışmalar yaptıklarını ve bu tür organizasyonların çok faydalı olduğuna inandıklarını belirtti.

“Bölgemizdeki iş insanlarıyla karşılıklı iş görüşmeleri yapıyor”

Gelen kişilerin İstanbul’daki iş adamlarıyla görüşmelerinin devam ettiğini belirten EKEN, ” Programımız sabah başladı. Bu program kapsamında önce İstanbul’umuzu tanıtan bir oturum gerçekleştirdik. Bugün ikili görüşmeler yapmak üzere, şehrimize iş insanlarıyla bize misafir olan heyeti buluşturmak için bir aradayız. Şu anda bölgemizdeki iş insanlarıyla karşılıklı iş görüşmeleri yapıyor. Gelen misafirlerimizle buradaki esas amacımız hem bölgemizi tanıtabilmek, hem de gelen misafirlerimizle bir ticari ağı oluşturmak, alışveriş yapabilmek, karşılıklı ekonomimizi zenginleştirmek, güçlendirmek temel hedefimiz bu” ifadelerine yer verdi.

Karadağ başkenti Podgorica Büyükşehir Belediye Başkanı Ivan Vuković Karadağ küçük bir ülke olmasına rağmen hızlı gelişiyor, Turizm anlamında Türkiye ile ilişkilerimiz çok iyi olduğunu söyledi. Ivan Vuković ” Bugünden sonra iş ilişkilerimizin de gelişip büyüyeceğine inanıyoruz” dedi.

Geceye Karadağlı iş adamları, Podgorica Belediye Başkanı ve Başkan yardımcısı, IN GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Vedat İnciroğlu, ingroup Toygun Tunçer, İstanbul Üniversitesi Çapa Öğretim Üyesi ve United Doctors İstanbul Kurucusu Barış Aydil , Hezârfen Fikir ve Sanat Kulübü Kurucu Başkanı Serhat Sökmen, Brezilya Fahri Başkonsolosu Cengiz Sönmez ve çok sayıda iş adamı katıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.