DOLAR 32,5782 0.1%
EURO 35,0543 0.6%
ALTIN 2.435,000,50
BITCOIN 2084839-3,86%
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türkiye’den Avrupa’ya Açılan İlk Türk Hosting Firması “Hostingall”!

Türkiye’den Avrupa’ya Açılan İlk Türk Hosting Firması “Hostingall”!

ABONE OL
Ekim 22, 2021 13:08
Türkiye’den Avrupa’ya Açılan İlk Türk Hosting Firması “Hostingall”!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin birçok bölgesine hizmet veren Hostingall, bir ilke daha imza atarak Avrupa’da İngiltere ülkesinin Londra şehrinde ilk şubesini açarak ilk Türk hosting firması unvanını aldı. Hosting hizmetleri müşterilerin kendi hizmet alanları içerisinde aktif olarak kullandığı bir barındırma alanı olarak yorumlanmaktadır. Verilerin uzun vadede saklanması ve depolanması konusunda kullanılmasının yanında oldukça fazla sektör alanı içerisinde de kullanılmaya devam edilmektedir. Bu yüzden de müşteriler, bireysel, kurumsal ve kamu kuruluşları olarak belirli dallara da ayrılmaktadır. Elbette hizmetler içerisinde gerekli kalite seçeneğini var edebilmenin en iyi yolu, doğru bir adres üzerinden hizmet almakla bağlantılıdır. Hostingall, ülkede ve yurtdışında çalışmalarını da bu yönde ilerletmektedir.

2004 yılında kurulan ve bilişim ve internet hizmetleri üzerinde çalışmalarını sürdüren Hostingall, sizler için uygun sunuculara sahiptir. Web tasarım, web hosting gibi alanlarda yüksek performans özellikleri ile öne çıkmasının yanında Hostingall, en hızlı ve en güvenilir hizmet ağını oluşturmaktadır. Talep ettiğiniz profesyonelliğe sahip olmasına ek Hostingall, sürekli olarak başarıya odaklıdır. Bu yüzden de hizmetleri içerisinde sorunsuzluğa ve gelişime odaklı şekilde ilerlemektedir. Altyapısındaki ilerlemeleri de teknoloji son seviyede kullanması da tam bu noktada bulundurulmaktadır.

Hostingall Web tasarım Hizmetlerinde Lider!

Alanında verdiği hizmetlerde, sunucularda limitsiz paketler bulunduran Hostingall, yenilikleri takip etmektedir. Yenilikleri takip etme hedefi de sunulan hizmetlerin çok daha doğru ve hızlı olmasını mümkün hale getirmektedir. Hostingall, alanında uygun fiyat seçeneklerini var ederken, ayrıca satış sonrası desteklerinde de ayrıcalıklı bir tercih olduğunu belli etmektedir. Bu yüzden de şu anda hem ülkede hem de Avrupa’da hizmetlerini aktif bir şekilde sürdürmektedir.

https://www.instagram.com/hostingall/

https://www.facebook.com/hostingall

https://tr.linkedin.com/in/hostingall

https://twitter.com/hostingall

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.