DOLAR 32,3427 0.19%
EURO 35,1184 -0.19%
ALTIN 2.238,84-0,19
BITCOIN %
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türkiye’nin En Çeşit Dolu Kuyumcusu

Türkiye’nin En Çeşit Dolu Kuyumcusu

ABONE OL
Temmuz 28, 2021 11:49
Türkiye’nin En Çeşit Dolu Kuyumcusu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altın kolye, alyans, bilezik ve küpe gibi onlarca farklı çeşidiyle birlikte Bayar Gold firması, kuyumculukta zirveye doğru ilerliyor. Birbirinden şık ve eşsiz güzellikte takılarıyla birlikte marka, müşterilerine en iyi şekilde hizmet verebilmek adına çalışmalarını tam gaz sürdürüyor. Üstelik ürün çeşitliliğinin yanı sıra 14 ayar altın ve alyans ürünler de markanın bünyesinde yer alıyor. Böylece özel günleriniz için ya da kendinizi şımartmak için alabileceğiniz aksesuar ve takılar ile siz de kendinizi çok daha değerli hissedebilirsiniz!

Özellikle de son dönemlerde 14 ayar alyans takı modellerinde oldukça yüksek oranlarda indirim söz konusudur. Ürünlerin hepsi sizin ölçülerinize uygun şekilde hazılanırken aynı gün içerisinde kargoya da teslim edilmektedir. Bu bağlamda sevdiğinize son dakika hatırlanmış özel gün hediyesi dahi alabilirsiniz.

Bayar Gold Ürün Çeşitleri

Bayar Gold kuyumculuk markası olarak kurulduğu ilk dönemden itibaren müşterilerine en kaliteli takı ve aksesuarları temin etmede başarılı olmuş bir firmadır. Özellikle de 14 ayardan 22 ayara kadar altın ve alyan takı çeşitlerinin olması firmanın yükselişinde etkili olmuştur. Bununla birlikte firmanın bünyesindeki ürün çeşitliliği de oldukça dikkat çeker. Aşağıda maddeler halinde Bayar Gold markasının ürün çeşitlerini sıraladık.

  • Kolye
  • Bileklik
  • Küpe
  • Yüzük
  • Kelepçe
  • Hal hal
  • Setler

Belirttiğimiz ürünler dışında aynı zamanda mardin koleksiyonu ve 22 ayar kategorisi de vardır.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.