DOLAR 32,3205 0.21%
EURO 35,1023 -0.1%
ALTIN 2.299,760,99
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Umut Aydın: Futbol benim için bir tutku

Umut Aydın: Futbol benim için bir tutku

ABONE OL
Nisan 15, 2023 10:02
Umut Aydın: Futbol benim için bir tutku
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni Mersin İdman Yurdu forması giyen yıldız futbolcu Umut Aydın basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İlerleyen yıllara büyük damga vurması beklenilen Umut Aydın, mütevazı kişiliğiyle ise tüm futbol severlerin takdirini topluyor.

Futbola genç yaşlarda mahalle aralarında başladığını ifade eden Aydın, “ Her futbolcu gibi benim de futbola başlayışım, mahalle aralarında yollara kurduğumuz iki taşı kale olarak belirlememizden geliyor. Yeteneğimin farkına o yaşlarda da varabiliyordum. Herkesin olumlu cümleler ile beni motive edişi beni farklı kılıyordu. Bugünlere gelmem de mahalle futbolunun etkisi çok büyük. İlk adımımı bu şekilde atmış oldum. Bugün çocukluk anılarını mesleğe dönüştürmüş birisi olarak karşınızdayım. Futbol her şeyden önce benim için bir tutku.” dedi.

Gelecek kariyer planlama ile ilgili açıklamalarda da bulunan Aydın, “Tüm önceliğim tabi ki formasını gururla taşıdığım Yeni Mersin İdman Yurdu. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Şehir ve kulüp olarak gerçekten aile olmuş durumdayız. Başarılı oluşumun en büyük etkenlerinden bir tanesinin bu olduğunu kesinlikle söyleyebilirim. İlerleyen yıllar da ise her futbolcu gibi benimde hayallerim var ama tabi ki. Şimdilik bunu kendimde saklıyorum. Bir gün ise herkes bilip, konuşacak.” diyerek sözlerini tamamladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.