DOLAR 32,3050 0.16%
EURO 35,1516 0.03%
ALTIN 2.273,17-0,18
BITCOIN %
İstanbul
19°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ünlü sanatçı ’DJ Cedi’ adından söz ettiriyor!

Ünlü sanatçı ’DJ Cedi’ adından söz ettiriyor!

ABONE OL
Kasım 11, 2020 14:28
Ünlü sanatçı ’DJ Cedi’ adından söz ettiriyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DJ Cedi olarak tanınan ünlü sanatçı Hakan Güler, müzik sektöründe hayallerini gerçeğe dönüştürmek üzere çıktığı yolda, Türkiye’nin ve Dünyanın en seçkin mekânlarında sahne deneyimi yaşayan ve içinde dur durak bilmeyen bir ritim, ruhlarında müzikle eğlenme isteği olan tüm dinleyicilerine eşsiz performanslar sunan profesyonel bir sanatçı. Uzun yıllar deneyimlediği ve eğitimlerini aldığı DJ’lik sektöründe birçok farklı ve özgün işe imza atan sanatçının işleri oldukça yüksek kitlelere hitap ediyor.

Türkiye’de İstanbul, Çeşme ve Bodrum’un popüler mekanlarında global çaptaysa Cape Town ve Paris’in en çok tercih edilen mekanlarında performanslara imza atan sanatçı sahne performanslarının yanında bireysel alanda yaptığı işlerlede yükselmeyi hedefliyor. Tüm sektörler gibi Müzik sektörünüde etkileyen pandemi krizini fırsata çeviren deneyimli DJ, gece kulüplerinin kapandığı dönemde prodüksiyona atılıp 1 albüm ve 1 single çıkarttı.

Dijital platformlarda (Spotify Dj Cedi – Soundcloud Dj Cedi ) yaptığı birbirinden güzel işleri paylaşan tecrübeli sanatçı, @jrcedi isimli instagram hesabında’da renkli kişisel hayatının yanısıra yapacağı ve yaptığı performanslar hakkında önemli detaylar paylaşıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.