DOLAR 32,3708 0.16%
EURO 34,9751 -0.29%
ALTIN 2.324,290,22
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Xiaomi, Yeni Boyundan Bağlı Bluetooth Kulaklığını Duyurdu

Xiaomi, Yeni Boyundan Bağlı Bluetooth Kulaklığını Duyurdu

ABONE OL
Mart 1, 2021 13:35
Xiaomi, Yeni Boyundan Bağlı Bluetooth Kulaklığını Duyurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni bir basın etkinliği gerçekleştiren Xiaomi, yeni boyundan bağlamalı Bluetooth kulaklığı Mi Neckband Bluetooth Earphones Pro‘yu duyurdu. Daha iyi sesli görüşme ve müzik deneyimi için aktif gürültü engellemeye, Bluetooth 5.0 bağlantıya ve 10 mm’lik bas sürücülerine sahip olan kulaklık, daha iyi bir oyun deneyimi için ise düşük gecikme özelliğine sahip.

Aktif gürültü engelleme özelliği, çevre seslerini 25 dB’ye kadar bastırırken; çift mikrofonlu çevresel gürültü engelleme özelliği (ENC) de sesli aramalarda gürültüyü yüzde 90’a kadar bastırıyor. Özellikle ENC özelliği, sesli görüşmelerin son derece iyi bir ses kalitesinde gerçekleştirilebilmesini sağlıyor.

Mi Neckband Bluetooth Earphones Pro, 20 saate kadar müzik deneyimi vadediyor

xiaomi boyundan bağlamalı kulaklık

Boyundan bağlamalı bir kulaklık olmasına rağmen yalnızca 36 gram ağırlığa sahip olan Mi Neckband Bluetooth Earphones Pro, IPX5 sertifikası sayesinde suya ve toza karşı önemli miktarda koruma sağlıyor. Aramaları yanıtlamak ya da reddetmek için fiziksel tuşlara sahip olan kulaklık, alternatif olarak sesli kontrol de sunuyor.

xiaomi kulaklık

150 mAh’lik bataryası sayesinde 20 saate kadar müzik ve video oynatma, 200 saat bekleme imkanı sunan Mi Neckband Bluetooth Earphones Pro, microUSB üzerinden şarj edilebiliyor. Xiaomi, tam bağımsız kulaklıklardan çok da hoşlanmayanlar için duyurduğu yeni boyundan bağlamalı kulaklığı için yaklaşık 25 dolarlık bir fiyat etiketi açıklamış durumda.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.