DOLAR 32,3459 0.23%
EURO 35,0680 -0.18%
ALTIN 2.307,161,32
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

YİNE DEĞİL YENİ BİR GAYRİMENKUL GELİŞTİRME VİZYONU: VENUE INTERNATIONAL

YİNE DEĞİL YENİ BİR GAYRİMENKUL GELİŞTİRME VİZYONU: VENUE INTERNATIONAL

ABONE OL
Haziran 24, 2022 21:58
YİNE DEĞİL YENİ BİR GAYRİMENKUL GELİŞTİRME VİZYONU: VENUE INTERNATIONAL
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gayrimenkul sektörü… Türkiye’nin gözbebeği. Son 20 yılda, inşaatçı olarak tanımlanan şirketler yavaş yavaş kendilerine geliştirici demeye başladılar. Geliştirmeyi proje geliştirmek olarak düşünürsek, Türk gayrimenkul sektörünün çok başarılı olduğunu söyleyebiliriz. Her yer proje, her semtte bir markalı konut projesi…

Ancak kavramın özüne döner, geliştirilen şeyin sürdürülebilir bir yaşam stili olduğunu anlarsanız, bu katma değeri üretmede sektörün hala ne kadar geride kaldığını fark edebilirsiniz.

Bugün Corona sonrası dönemde tüm dünya sancılı bir süreçten geçiyor. Enflasyon her yerde yüksek. Maliyet hesaplamak güç. Bütçe tutturmak imkansız. Fiyatlardaki yükseliş, farklı riskleri de beraberinde getiriyor. Sektörün sarsılması, silkelenmesi ve bir eliminasyondan geçmesi gerek.

 Uzun vadede başarılı olmanın sırrı da tam burada. Yine bir geliştirici olmak yerine… Yeni bir vizyon sergileyebilmekte.

Sektörde yine değil yeni bir vizyona sahip Venue International geride kalan 5 yıl içerisinde…

  • Cadde perakendeciliğinin önemli yatırımcısı ve geliştiricisi Vastned Retail N.V.’nin portföyünü satın alarak Türkiye’ye giriş yaptı.
  • Geliştirdiği ve uzun dönemli kiraladığı perakende alanlarında, Chanel, Zara, Vakko, H&M, Starbucks ve MAC gibi uluslararası ve kurumsal markalar yer alıyor.
  • Venue’nün perakende portföyü ağırlıklı olarak 150 yıldır İstanbul’un alışveriş ve sosyal sahnesi olan bilinen İstiklal Caddesi üzerinde.
  • Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Namlıcı’nın dediği gibi Venue cadde perakendeciliği, nitelikli konut ve sıra dışı otel yatırımlarıyla başta İstanbul olmak üzere dünya metropollerinde yaşam sahneleri tasarlıyor.
  • Başta Nişantaşı’nın en prestijli lokasyonu Abdi İpekçi Caddesi olmak üzere şehrin özel noktalarında butik yaşam alanları inşa ediyor.
  • Yatırımcısı ve geliştiricisi olduğu Beyoğlu’nun ikonik binası Afrika Han’da, Marriott International ile iş birliği içerisinde. Global otel markası Moxy’i Türkiye’ye getiren isim.
  • Venue ayrıca, turizme farklı bir boyut getirmek için Vakko ile ortak oldu. İki şirket birlikte Vakko Hotel & Residence markasını geliştiriyor.

Namlıcı tam da bu noktada sözlerini şöyle tamamlıyor: “Amacımız modern, sürdürülebilir, çizgi dışı yaşam stilleri inşa ederek, şehir ve ülke markalarımıza uluslararası değer katmak. Hayat merkezinde insan olan bir sahne. Ve bu sahne moda, stil, gastronomi, kültür ve sanat ile bir arada anlam kazanıyor. Venue olarak, insan odaklı projelerimizle şehirde yeni sahneler yaratmaya devam edeceğiz.”

www.venueint.com

https://www.instagram.com/venueinternational/

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.