DOLAR 32,5966 0.37%
EURO 34,7905 0.15%
ALTIN 2.496,770,51
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yunanistan’ı Korku Sardı!

Yunanistan’ı Korku Sardı!

ABONE OL
Şubat 16, 2021 07:49
Yunanistan’ı Korku Sardı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ABD’nin eski Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Nikki Haley, aynı parti üyesi olduğu eski dostu Donald Trump’ı dışlayan bir açıklama gerçekleştirdi. 

06 Ocak günü gerçekleşen Kongre baskınından sonra Trump ile iletişimi kestiğini söyleyen Halley, Mike Pence’in Trump’a yönelik bağışlayıcı tutumunu onaylamadığını belirtti.

Halley, Pence’in aynı gün Kongredeki delege oylarının teyidi oturumunu reddetmemesini ”hayal kırıklığı” olarak niteledi. 

 Trump’ın azli için ayrılan sürenin ”zaman kaybı” olduğunu söyleyen Halley, 3 Kasım sonrasında gerçekleşen eylemlere sebep olduğu için Trump’ın parti içinde yeri olmadığını söyledi. 

Halley, Trump için şu ifadeyi kullandı: 

”Bizi yüzüstü bıraktığını kabul etmeliyiz. Olmaması gereken bir yola girdi ve biz onu takip etmemeliydik, onu dinlememeliydik.”

”Ne Cumhuriyetçi Partinin Trump öncesine döneceğini ne de artık Trump’ın parti resmi içinde yer alacağını düşünüyorum. Çok büyük hata yaptı.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.