DOLAR 32,3419 -0.09%
EURO 34,8615 0.13%
ALTIN 2.392,31-0,17
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Alperen Şengün Yılın En Çok Gelişme Gösteren Oyuncusu Ödülüne Aday

Alperen Şengün Yılın En Çok Gelişme Gösteren Oyuncusu Ödülüne Aday

ABONE OL
Nisan 22, 2024 17:11
Alperen Şengün Yılın En Çok Gelişme Gösteren Oyuncusu Ödülüne Aday
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alperen Şengün NBA’de Ödül İçin Finalistler Arasında

Amerikan Basketbol Ligi’nde (NBA) Houston Rockets forması giyen Alperen Şengün, 2023-2024 normal sezonunda en çok gelişme gösteren oyuncu ödülüne aday gösterildi. Şengün, bu ödül için Tyrese Maxey (Philadelphia 76ers) ve Coby White (Chicago Bulls) ile yarışacak.

Alperen Şengün’ün Performansı

Alperen Şengün, NBA’de üçüncü sezonunda geçen sezon 14,8 sayı, 9 ribaunt ve 3,9 asist ortalamalarıyla oynadı. Bu sezon ise maç başına 21,1 sayı, 9,3 ribaunt ve 5 asistle mücadele etti. Performansıyla all-star seçilme noktasına gelen genç oyuncu, adaylıkla başarısını taçlandırmış oldu.

Diğer Ödül Adayları

Diğer kategorilerde ödül için finalist olan isimler şu şekilde belirlendi:

  • En Değerli Oyuncu (MVP): Luka Doncic (Dallas Mavericks), Shai Gilgeous-Alexander (Oklahoma City Thunder), Nikola Jokic (Denver Nuggets)
  • Yılın Savunma Oyuncusu: Bam Adebayo (Miami Heat), Rudy Gobert (Minnesota Timberwolves), Victor Wembanyama (San Antonio Spurs)
  • Yılın Çaylak Oyuncusu: Chet Holmgren (Oklahoma City Thunder), Brandon Miller (Charlotte Hornets), Victor Wembanyama (San Antonio Spurs)
  • Yılın Altıncı Oyuncusu: Malik Monk (Sacramento Kings), Bobby Portis (Milwaukee Bucks), Naz Reid (Minnesota Timberwolves)
  • Yılın Kritik Anlardaki En İyi Oyuncusu: Stephen Curry (Golden State Warriors), DeMar DeRozan (Chicago Bulls), Shai Gilgeous-Alexander (Oklahoma City Thunder)
  • Yılın Başantrenörü: Mark Daigneault (Oklahoma City Thunder), Chris Finch (Minnesota Timberwolves), Jamahl Mosley (Orlando Magic)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.