DOLAR 32,5957 0.35%
EURO 34,8158 0.19%
ALTIN 2.507,760,94
BITCOIN %
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ankaragücü’nde durmak yok

Ankaragücü’nde durmak yok

ABONE OL
Şubat 16, 2021 07:02
Ankaragücü’nde durmak yok
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig 26. hafta maçında  Eryaman Stadyumu’nda Çaykur Rizespor A.Ş. ile oynayacak olan MKE Ankaragücü, maç hazırlıklarına  Beştepe Tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı.

ANKARA (Anayurt) – Süper Lig 26. hafta maçında  Eryaman Stadyumu’nda Çaykur Rizespor A.Ş. ile oynayacak olan MKE Ankaragücü, maç hazırlıklarına  Beştepe Tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde gerçekleşen antrenmanda HES Kablo Kayserispor maçında tam süre yer alan oyuncular günü rejenerasyon çalışması ile tamamladı. Diğer oyuncular ısınma hareketleri ile antrenmana başladı. Daha sonra pas çalışması yapan başkent ekibi, antrenmanı teknik ve taktik çalışması ile tamamladı.

Tedavisi tamamlanan Alper Potuk bugün yapılan antrenmanda takımla birlikte çalışmalara başlarken HES Kablo Kayserispor karşılaşmasında sol ayak bileğinden sakatlanan Atakan Çankaya’nın durumu yapılacak MR incelemesi sonucunda netleşecek.

HES Kablo Kayserispor karşılaşmasında kırmızı kart gören Michal Pazdan ve sarı kart cezalısı Zvonimir Sarlija, Çaykur Rizespor A.Ş. karşılaşmasında forma giyemeyecek.MKE Ankaragücü, Çaykur Rizespor A.Ş. karşılaşması hazırlıklarına Beştepe Tesislerinde gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.