DOLAR 32,3938 -0.11%
EURO 34,6309 -0.54%
ALTIN 2.390,56-1,81
BITCOIN 1956164-3,96%
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Arsenal-Bayern Münih Maçında Tartışmalı Penaltı Kararları

Arsenal-Bayern Münih Maçında Tartışmalı Penaltı Kararları

ABONE OL
Nisan 10, 2024 17:10
Arsenal-Bayern Münih Maçında Tartışmalı Penaltı Kararları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bayern Münih Teknik Direktörü Tuchel’in Tepkisi

Arsenal ile Bayern Münih arasında oynanan maçta verilmeyen iki tartışmalı penaltı kararı her iki takımı da hayal kırıklığına uğrattı. Maçın 66. dakikasında yaşanan olayda Arsenal kalecisi David Raya’nın kale vuruşunu Gabriel’e oynaması ve Gabriel’in topu eliyle tutması üzerine Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel hakeme tepki gösterdi. Tuchel, Gabriel’in topu elle tuttuğu için penaltı verilmemesinin büyük bir hata olduğunu belirterek hakeme sert eleştirilerde bulundu.

Yorumcuların ve Oyuncuların Görüşleri

TNT Sports’un maç sonrası analizinde yorumcu Rio Ferdinand, pozisyonun net bir penaltı olduğunu belirterek hakemin kararını eleştirdi. Bayern’in İngiliz forveti Harry Kane ise pozisyonun en net penaltılardan biri olduğunu söyledi. Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta ise maç sonrası yaptığı açıklamada, penaltı pozisyonunu görmediğini ancak Saka’nın tepkisini anlayabildiğini ifade etti. Arteta, Şampiyonlar Ligi’nde hataların cezalandırıldığını ve takımının Münih deplasmanına daha iyi hazırlanacaklarını belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.