DOLAR 32,3364 0.16%
EURO 35,1874 0%
ALTIN 2.241,39-0,08
BITCOIN %
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Büyük buluşma: Lig 34 ile Uludüz Medya yeni projeler için güç birliği oluşturdu

Büyük buluşma: Lig 34 ile Uludüz Medya yeni projeler için güç birliği oluşturdu

ABONE OL
Mayıs 31, 2021 05:25
Büyük buluşma: Lig 34 ile Uludüz Medya yeni projeler için güç birliği oluşturdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkemizde futbolun gelişiminde alt yapı faaliyetlerinin önemini vurgulayan ve bu alanda başarılı çalışmalar gerçekleştiren Lig 34 organizasyonu yönetim kurulu başkanı Mert Paflak ve proje danışmanı Savaş Çam ile Uludüz Medya sahibi yapımcı Görkem Uludüz geçtiğimiz günlerde İstanbul’da gerçekleştirdikleri toplantı sonrasında yaptıkları ortak basın açıklamasında ülkemizdeki futbol altyapılarının gelişimi için güç birliği oluşturacaklarını ve yeni projelerde birlikte olacaklarını açıkladılar. Yeni projelerin startını yakın bir zamanda vermeye hazırlanan Mert Paflak ve Savaş Çam hedefleri hakkında konuştu:

‘Ülkemizde futbolun gelişimi için altyapı çalışmalarının ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Ne yazık ki bu alanda çok eksiklerimiz var ve biz bu eksikleri biliyor ve gidermek için bu projeleri gerçekleştirmek istiyoruz. Bu ülkenin geleceği olan gençlerimize sporda fırsat eşitliği sağlamak amacı ile uzun yıllardır başarılı çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Yeni dönem çalışmalarımızda bu sebeple sevgili Görkem Uludüz ve Uludüz Medya ile anlaştık. Birlikte daha da güçlü olacağız. Sevgili Şeniz Ulusoy ve Evren Göz ile iki çok değerli ismi projemize kazandırdık ve çok güzel bir ekip oluşturduk. Büyük ses getirecek projelere hazır olun.’

Aynı zamanda Uludüz Medya yapımcılığında Haziran sonu ulusal ekranlarda izleyicileri ile buluşacak Lig 34 organizasyonlarında 16 yaş altı genç futbolcular yeteneklerini gösterme fırsatını elde edecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.