DOLAR 32,4958 -0.04%
EURO 34,8234 -0.52%
ALTIN 2.441,170,22
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Crème Fraîche  ile Yeni Nesil Nemlendirmenin Konforlu Deneyimini Yaşayın

Crème Fraîche ile Yeni Nesil Nemlendirmenin Konforlu Deneyimini Yaşayın

Güzellik rutininizi tek bir tüpe sığdırabilseydiniz nasıl olurdu? Yenilenen Crème Fraîche serisinin yeni üyesi, kesinlikle karşı konulmaz çok amaçlı bir cilt bakım ürünü olan Crème Fraîche 3-en-1 yeniliğini içeren bu yeni 48 SAAT(2) nemlendirme etkili koleksiyonu keşfedin.

ABONE OL
Temmuz 25, 2022 13:15
Crème Fraîche  ile Yeni Nesil Nemlendirmenin Konforlu Deneyimini Yaşayın
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1999 yılında, ikonik Huile Prodigieuse®’nün piyasaya sürülmesinden birkaç yıl sonra, NUXE, botanik sütlere dayalı nefis zengin formüller içeren yenilikçi Crème Fraîche® ile ultra-duyusal doğal kaynaklı cilt bakımında öncü bir marka olarak kimliğini bir kez daha kanıtladı. Seri, o zamanlar yüz nemlendirme kurallarına meydan okudu ve hızla önemli bir seri haline geldi.

 

20 yıl sonra, Crème Fraîche de Beauté®, temel değerlerine sadık kalarak yeni nesilden erkek ve kadınları çekmek için kendini yenilemeye devam ediyor. NUXE Research, temiz formüller (1) ve yeni, daha da nefis dokular ile doğal yaklaşımını bir sonraki seviyeye taşıyor. Kesinlikle karşı konulmaz çok amaçlı bir cilt bakım ürünü olan Crème Fraîche 3-en-1 yeniliğini içeren bu yeni 48 SAAT(2) nemlendirme etkili koleksiyonu keşfedin.

 

Crème Fraîche de Beauté®’nin yeni üyesi Crème Fraîche de Beauté® 3 – en – 1

 

Güzellik rutininizi tek bir tüpe sığdırabilseydiniz ne olurdu? %98 doğal kökenli bileşenlerle formüle edilmiş ve minimalizm arzumuzu yansıtan bu karşı konulmaz temiz içerikli(1) ürünle 48 saat çok amaçlı nemlendirmeyi deneyin.

 

Bu sihirli krem, Botanik Süt, Tatlı Badem Yağı ve Shea Yağının gizli oranlarda hassas bir karışımını içerir: kullanılan ürün miktarına ve uygulama yöntemine bağlı olarak 3 farklı kullanıma izin veren yenilikçi bir formül. İpeksi dokusu cildi her gün nemlendirir, makyajı nazikçe çıkarır ve maske olarak kullanıldığında cilde ihtiyaç duyduğu nemi kazandırarak cildi dolgunlaştırır.

 

Crème Fraîche de Beauté® 3 – en – 1 kullanım önerileri:

 

1. 48 SAAT Nemlendirici Krem: Sabah ve akşam yüzünüzü nemlendirmek için küçük bir damla uygulayın. Yüzün hassas bölgeleri ve göz çevresinde kullanımı uygundur.

2. Makyaj Temizleme Sütü: Bir pamuk veya parmak ucunuzla 2 damla uygulayın. Cilde masaj yapıldığında yağlı faz makyajı ve kirleri çıkarır. Suyla durulayın veya nemli, yeniden kullanılabilir bir temizleme pediyle silin

3. Dolgunlaştırıcı Maske: Haftada bir veya iki kez kalın bir tabaka halinde yüz ve göz çevresine uygulayın. 5 dakika bekletin ve ardından fazla ürünü tekrar kullanılabilir bir temizleme pedi ile çıkarın.

Yeni Koleksiyon Crème Fraîche de Beauté®

Bu vegan(1) ürünler, NUXE’nin çevresel taahhütlerine göre geliştirilen yeni formüllerle 48 saat(2) cildin nemini artırır. Cildin doğal dengesine saygı duyarak ona ışıltılı bir canlılık katarlar. Yeni ve daha da çekici dokuları ile cildiniz için çok daha keyifli bir cilt bakımı: en zengin tereyağından dokusundan en hafif krema dokusuna kadar çok yönlü dokular. Bu nefis duyusal deneyim, Crème Fraîche de Beauté®’nin ikonik Portakal Çiçeği kokusuyla zenginleştirilmiştir.

Crème Fraîche de Beauté® 3-en-1 : 3 Etkili Nemlendirici Krem

Fiyat: 350TL

Moisturising Plumping Cream 48H: 48 Saat Nemlendirici & Dolgunlaştırıcı Bakım Kremi

Ciltle temasında anında eriyen bir dokuya sahip bu nefis kadifemsi krem normal ciltlerin nemlendirici desteği. Deneyenlerin %95’i(1) için cilt anında daha dolgun ve daha parlak görünür.

Fiyat: 350TL

Moisturising Mattifying Fluid 48H: 48 Saat Nemlendirici & Dolgunlaştırıcı Bakım Emülsiyonu

Akışkan dokusu cilde bir ferahlık etkisi verirken yapışkan bir etki bırakmadan karma ciltleri anında ağırlık yapmadan nemlendirir.

Fiyat: 350TL

Moisturising Rich Cream 48H: 48 Saat Nemlendirici Yoğun Bakım Kremi

Bir kremin nemlendirici etkisi, bir mistin hafif hissi: Tatlı Badem Botanik Sütü içeren bu pratik ve kullanımı kolay ürün, ciltte ferahlatıcı bir nemlendirme sağlar.

Fiyat: 350TL

Express 24H Moisturising Care: 24 Saat Nemlendirici Sprey Bakım Kremi

Fiyat: 200TL

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.