DOLAR 32,3762 0.17%
EURO 35,0318 -0.19%
ALTIN 2.324,500,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Montair ile 365 Gün 24 Saat  Hassas İklimlendirme

Montair ile 365 Gün 24 Saat Hassas İklimlendirme

İklimlendirme sektörünün öncü firmalarından Form, İtalya menşeli Montair Hassas Kontrollü Klima Sistemleri ile güvenli ve kesintisiz sıcaklık ve nem kontrolü sağlıyor. Montair; özellikle iç havanın sürekli kontrol altında olması gereken data center, sistem odaları, laboratuvar ve müze gibi mekanların iklimlendirmesinde öne çıkıyor.

ABONE OL
Temmuz 25, 2022 13:14
Montair ile 365 Gün 24 Saat  Hassas İklimlendirme
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Form Endüstri Ürünleri, ürün yelpazesinde bulunan Montair markasının Hassas Kontrollü Klima Sistemleri ile yüksek teknolojili, verimli, kesintisiz ve yüksek hassasiyetli soğutma, ısıtma, nem kontrolü ve filtrasyon sağlıyor. Bu sayede özellikle veri merkezleri, sistem odaları, laboratuvarlar, müzeler, arşiv odaları gibi nem ve sıcaklık kontrolünün önemli olduğu alanlarda yüksek hassasiyette etkin bir iklimlendirme çözümü sunuyor.

Montair Hassas Kontrollü Klimalar hava/su soğutmalı, çift soğutma devreli, free cooling özellikli farklı seçenekleri ile projeye uygun çözümler ve esneklik sağlıyor. Ayrıca, inverter kompresör ve EC fan opsiyonları ile düşük enerji sarfiyatı ve yüksek verimlilik sunuyor. Günlük ve haftalık programlama, gelişmiş elektronik kontrol paneli, uzaktan kontrol imkânı ve bina yönetim sistemine bağlanabilme özellikleri sayesinde kullanıcı dostu bir ürün olarak öne çıkıyor.

Doğru nem alma özelliği ile veri güvenliğine zararlı statik yükleri önleyen Montair hassas klimalar, raflarda yoğuşma ve korozyon riskini de engelliyor. Patentli LOGICA soğutma sistemi sayesinde hidrolik sızıntılara karşı maksimum veri korumasını garanti ediyor. Ayrıca bu patentli sistem, geleneksel çözümlere kıyasla yüzde 93’e varan enerji tasarrufu sağlıyor.

365 gün 24 saat kesintisiz çalışa Montair hassas kontrollü klimalar, ortam için uygun sıcaklık, nem ve temizlik şartlarını oluşturuyor. Ayrıca, DX ve/veya soğuk su serpantinli çift bağımsız soğutma devresi ve dual çevrimli çalışma opsiyonları sunuyor.

Cihazın soğutma, ısıtma, nemlendirme, nem alma ve filtrasyon fonksiyonları, özel mikroişlemci sayesinde kontrol edilerek istenen ortam şartları oluşturuluyor. Bu sayede ortam sıcaklığı daima istenen değerde sabitleniyor. Ayrıca, farklı yönlerde hava üfleme/emiş opsiyonları ve bina otomasyon sistemleriyle entegre çalışabilmesi sayesinde, montaj ve işletme kolaylığı sağlıyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.