DOLAR 32,3429 0.18%
EURO 35,1162 -0.24%
ALTIN 2.238,80-0,20
BITCOIN %
İstanbul
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fatih Yiğit Demirci Genç Girişimcilere İlham Olmaya Devam Ediyor

Fatih Yiğit Demirci Genç Girişimcilere İlham Olmaya Devam Ediyor

ABONE OL
Ağustos 6, 2022 06:13
Fatih Yiğit Demirci Genç Girişimcilere İlham Olmaya Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Kimse bana inanmazken ben kendime çok inandım!”

Girişimcilik hayatına e-ticaret markaları kurarak başlayan Fatih Yiğit Demirci, şimdilerde ise kurucusu olduğu reklam ajansı ile adından söz ettiriyor. Hacettepe Üniversitesi’nde eğitimine devam eden genç girişimci, başarısının temelini oluşturan faktörün ise günümüz fırsatlarını iyi analiz edebilmek olduğunu belirtiyor.

Pandemi dönemi ile birlikte e-ticaret sektöründe oluşan fırsatı gören genç girişimci, markalarını doğru analiz eşliğinde hızlı bir şekilde kurarak e-ticaret serüvenine başladığını belirtti. Sonrasında oluşan süreci ise şu sözlerle anlatıyor; “Pandemi dönenimde e-ticaret sektörüne giriş yapmanın çok doğru bir hamle olduğunu elde ettiğim satış ve cirolardan sonra görmüş oldum. Sattığımız ürünlerin reklamları, ürün çekimleri gibi süreçleri de kendim yönettiğim için ister istemez kendimi dijital medya sektöründe de bulmuş oldum. Reklam ajansımı kurarak işletmelere reklam hizmetleri vermeye başladım. Özellikle tanıtım filmi çekimlerindeki başarım ve büyük-küçük birçok işletmenin hizmet talep etmesi ile ajansım hızlı bir ilerleme kaydetti.”

Yeni projelerinin yolda olduğu mesajını da eksik etmeyen Fatih Yiğit Demirci, 22 yaşında olmasına rağmen başardıkları ile yaşıtlarına ilham kaynağı olmayı sürdürüyor. Başarısının özeti ise aslında şu sözlerinde saklı; “Kimse bana inanmazken ben kendime çok inandım!”

Instagram: https://www.instagram.com/yigitdmrc/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.