DOLAR 32,3485 0.29%
EURO 35,1360 0%
ALTIN 2.303,521,16
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe ve beIN Sports Arasındaki Gerilim Bir Türlü Bitmiyor!

Fenerbahçe ve beIN Sports Arasındaki Gerilim Bir Türlü Bitmiyor!

ABONE OL
Şubat 2, 2021 14:59
Fenerbahçe ve beIN Sports Arasındaki Gerilim Bir Türlü Bitmiyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’de oynanan Fenerbahçe-Çaykur Rizespor karşılaşaması sonrası, sarı lacivertlilerin teknik direktörü Erol Bulut’un ‘ Maçla ilgili çok bir şey söylemeyeceğim. Maçtan önce söylediğim sözlerle ilgili stüdyodan olumlu bir tutum gelmemiş. Bu şekilde devam ederse, iyi şeyler olmayacak. ‘ açıklamalarına beIN Sports stüdyolarından Güntekin Onay’dan cevap geldi.

Güntekin Onay, Erol Bulut’un açıklamaları ve bir süredir yaşanan Fenerbahçe, beIN Sports arasındaki gerilim ile ilgili ;

‘ Erol Bulut maçı değerlendirmedi ama bu bizim için değil taraftarları için kötü. Bilmek isterler. Artık bu sürecin son bulması lazım. Kimseye faydası yok. Fenerbahçe de bizim ortağımız. Küfür olayından başka olay oldu da biz mi bilmiyoruz? Gerekli özürler dilendi. Kurumsal aidiyeti olmayan Twitter gazetecileri kendilerine çekidüzen versinler. Bu stüdyoda hiçbir zaman futbol dışına çıkılmadı, kimseye saygısızlık yapılmadı. Sürekli bir baskı oluşturma, yayıncı kuruluşu suçlama, bu iş nereye gidiyor? ‘ açıklamalarında bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.