DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe’nin Yeni Yıldız İsmi Emir Ortakaya

Fenerbahçe’nin Yeni Yıldız İsmi Emir Ortakaya

ABONE OL
Eylül 14, 2021 06:52
Fenerbahçe’nin Yeni Yıldız İsmi Emir Ortakaya
0

BEĞENDİM

ABONE OL

17 yaşında büyük başarılara ev sahipliği yaparak lisansı çıkartılan stoper Emir Ortakaya insanları heyecanlandırmaya devam ediyor!

Son dönemlerde sürekli olarak genç yıldızların ışığını alan Fenerbahçe yeni bir isim daha ekliyor. Henüz 17 yaşında olan Emir Ortakaya takımın stoperı olarak sarı lacivertin yeni heyecanı oluyor.

Birkaç gün öncesinde lisanslı çıkan 2004 doğumlu futbolcunun yakın takibinde Vitor Pereira bulunuyor. Portekizli antrenör betatraxx.com‘a verdiği röportajda daha öncesinde eğittiği isimlerin yanına Ortakaya’yı da dahil etmeyi düşünüyor. Mevcutta 4 farklı stoper bulunduran Pereira, 5’inci isim olarak genç futbolcuyu almayı düşünüyor.

Sezonun başlarında Gençlerbirliği’nden trasfer edilen genç futboldu U19 takımında büyük farklar yarattı. Pereira’nın isteği üzerine sol stoper olarak görevini yapan Emir; teknik ekibin raporları, videoları ve maç görüntüleri ile Vitor Pereira’dan tam not aldı. İdmanlarda sergilediği soğukkanlılığı, sol ayağı ve hava toplarına karşı sergilediği başarılar ile kısa sürede gözleri üzerine çekti.

Eğitimi süreci boyunca Pereira’dan özel ilgi alacağı belli olan genç sporcunun antrenmanlarından sonra taktik bilgilendirmeleri alarak eksik oldukları tüm alanları doldurmaya odaklanıyorlar.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.