DOLAR 32,4577 0.23%
EURO 34,8374 0.68%
ALTIN 2.414,021,43
BITCOIN 1894022-2,85%
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gazze’deki Şifa Hastanesi’nde İsrail’in İşlediği Katliam

Gazze’deki Şifa Hastanesi’nde İsrail’in İşlediği Katliam

ABONE OL
Nisan 18, 2024 19:07
Gazze’deki Şifa Hastanesi’nde İsrail’in İşlediği Katliam
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gazze’deki Hükümetten İğrenç İddialar

Gazze’deki hükümetin Medya Ofisi Başkanı Selame Maruf, Şifa Hastanesi’nde yaşanan dehşet verici olayları yazılı bir açıklama ile duyurdu. Maruf’un aktardığı bilgilere göre, İsrail askerlerinin baskınında hastanede toplu mezarlardan 30 şehit cesedi çıkarıldı.

Kimlik Tespiti Zorlaşıyor

Maruf’un açıklamasına göre, işgalci İsrail ordusu cesetleri saklayarak kimlik tespitini zorlaştırdı ve bazı cenazelerin kimlikleri belirlenemedi. Kadın, yaşlı ve yaralılara ait cenazelerin kelepçelenmiş ve kıyafetleri çıkarılmış halde bulunması, cinayet şüphelerini arttırdı.

İnsanlık Dışı Suçlar

Maruf, İsrail’in Şifa Hastanesi’ne yaptığı saldırıyı insanlık dışı bir suç olarak nitelendirirken, hastanenin Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki 700 bin kişiye hizmet veren tek sağlık merkezi olduğunu vurguladı. İsrail’in hastaneye yönelik saldırıları sonucunda ciddi bir insanlık dramı yaşandığı belirtildi.

Gazze’de İnsani Felaket Büyüyor

İsrail’in süregelen saldırıları sonucunda Gazze’de büyük bir insani felaket yaşanıyor. Binlerce Filistinli öldü, yaralandı ve evsiz kaldı. Maruf, uluslararası toplumu acilen harekete geçmeye çağırarak, Gazze’deki sağlık hizmetlerinin yeniden sağlanması ve sivil halkın korunması gerektiğine vurgu yaptı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.