DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İmamoğlu’dan Seçim Otobüsüyle İlçe Turu

İmamoğlu’dan Seçim Otobüsüyle İlçe Turu

ABONE OL
Mart 22, 2024 22:05
İmamoğlu’dan Seçim Otobüsüyle İlçe Turu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İlçeleri Gezdi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beşiktaş Nispetiye Caddesi’nde, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ile bir araya gelerek seçim otobüsüyle ilçe turuna çıktı. Beşiktaş’tan Bayrampaşa’ya geçen İmamoğlu, CHP Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Mutlu ile buluştu ve halkla bir araya geldi. Bayrampaşa’daki ilçe turu, Yıldırım Mahallesi’ndeki halk buluşmasıyla sona erdi.

İstanbul İttifakı ve Halkın Birliği Vurgusu

İmamoğlu, coşkulu kalabalığa yaptığı konuşmada, “Burası ne biliyor musunuz? Bu ittifak, İstanbul ittifakı. Bu ittifak, halkın ittifakı. Partiler ötesi bir ittifak. İstanbul’un hakkını savunan bir ittifak.” ifadelerini kullanarak halkın birlik ve beraberliğine vurgu yaptı.

Seçimde İki Seçenek

İmamoğlu, seçimde karşı karşıya kalınan iki seçeneği şu sözlerle aktardı: “Bir tanesi, ya ‘tam gaz geri’ diyenler kazanacak ya da ‘tam yol ileri’ diyenler kazanacak. Çünkü ‘Tam gaz geri’ diyenler, İstanbul’u 2019 öncesine geri döndürmek istiyorlar.” İmamoğlu, hizmetler ve yatırımlar konusunda yapılan karşılaştırmalarla İstanbul’un değişimine dikkat çekti.

İmamoğlu’nun İstanbul’a Katkıları

İmamoğlu, İstanbul’a yönelik metro yatırımları ve hizmetlerini anlatarak, “Biz 5 yılda 65 kilometre metro bitirdik, 62 tane metro durağı açtık. İstanbul’un bütçesini toparladık ve hizmete odaklandık. Bunların belediyeciliği: sıfır, sıfır, sıfır.” şeklinde konuştu.

İstanbul’un Geleceği ve Seçim Öncesi Mesajlar

İmamoğlu, İstanbul’un geleceği ve seçim öncesinde yapılacak tercihler konusunda “Millet, kapıyı gösterir, kapıyı. Onlara oy vermemek yetmez. Oylarınızı, güçlerinizi tek bir odakta birleştirin. Zaman, particilik yapma zamanı değil. Birlikte olacağız, ayrıştırmayacağız.” ifadelerini kullanarak halkın birlik ve beraberliğini vurguladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.