DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul PERDER, Tüketiciyi Fiyat Artışlarına Karşı Koruyor

İstanbul PERDER, Tüketiciyi Fiyat Artışlarına Karşı Koruyor

ABONE OL
Mart 12, 2024 21:09
İstanbul PERDER, Tüketiciyi Fiyat Artışlarına Karşı Koruyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul PERDER, Ramazan Kampanyasıyla Fiyatları Düşürüyor

Faruk Güzeldere, İstanbul PERDER derneği olarak, 57 üye market, 2 bin 500’e yakın şube ve yaklaşık 40 bin çalışanla İstanbul’da tüm hanelere ulaştıklarını belirtti. Güzeldere, gerçekleştirdikleri kampanyalarla tüketiciyi fiyat artışlarına karşı korumaya çalıştıklarını açıkladı. Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) çatısı altında faaliyet gösterdiklerini belirten Güzeldere, TPF’nin ramazan ayı boyunca yüzlerce üründe fiyat sabitleme ve indirim kampanyası başlattığını hatırlattı.

İstanbul PERDER, TPF’nin Kampanyasına Tam Destek Veriyor

Güzeldere, İstanbul PERDER olarak TPF’nin “fiyat sabitleme ve indirim” kampanyasına tam destek verdiklerini vurgulayarak, “Temel gıda maddeleri öncelikli olmak üzere yüzlerce üründe ramazan ayı sonuna kadar İstanbul PERDER üyesi marketlerde %25’e kadar indirim yapacaklarını” belirtti. Ayrıca, Et ve Süt Kurumu (ESK) ile yapılan protokolle ramazan boyunca dana kıyma ve dana kuşbaşının kilogram fiyatlarını belirli bir seviyede tutmaya devam ettiklerini söyledi.

Stok Sorunu Olmayan Ürünlerle Tüketiciye Hizmet

Güzeldere, kampanya kapsamındaki ürünlerde stok sorunu olmadığını belirterek tüketicilerin kampanyayı geçici görmeleri ve arz talep dengesini bozmamaları gerektiğini ifade etti. Tüketicilerin günü gününe ihtiyaçlarını karşılayabileceklerini ve kampanyalı ürün fiyatlarını her gün raflarda görebileceklerini sözlerine ekledi.

Güzeldere, marketlerdeki fiyat istikrarını sağlamanın ve tüketicilerin rahat bir ramazan geçirmesini temin etmenin öncelikleri olduğunu belirterek, TPF çatısı altında tek yürek olmaya devam edeceklerini kaydetti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.