DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul’da Asayiş Toplantısında İçişleri Bakanı’ndan Önemli Açıklamalar

İstanbul’da Asayiş Toplantısında İçişleri Bakanı’ndan Önemli Açıklamalar

ABONE OL
Mart 6, 2024 22:06
İstanbul’da Asayiş Toplantısında İçişleri Bakanı’ndan Önemli Açıklamalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’da Huzur Toplantısına Katıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Sanayi Odası’nın düzenlediği ‘İstanbul’da Huzur’ toplantısında asayiş çalışmalarını ele aldı.

“İç Güvenliği En İyi Yapabilen Ülke Olmak İstiyoruz”

Bakan Yerlikaya, Türkiye’nin huzurunun önemine vurgu yaparak, 600 bin çalışana seslenerek herkesin evinde ve işinde huzur içinde olmasını istediklerini belirtti. Türkiye’nin iç güvenliğini en iyi şekilde sağlamak için suç işlenmesini önlemek ve suçluları yakalayıp adalete teslim etmek gerektiğini ifade etti.

“782 Terörist Etkisiz Hale Getirildi”

Bakan Yerlikaya, göreve geldiği 9 ay içinde gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda 782 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Terörle mücadelede kararlı olduklarını ve Türkiye’nin terörle anılan bir ülke olmaması için çalıştıklarını belirtti.

“MASAK’ı Uçuruyoruz”

Bakan Yerlikaya, Mali Suçları Araştırma Kurumu’nun (MASAK) çalışmalarına da değindi. MASAK’ın hukuk dışı kazançları tespit edip mal varlıklarına el koyduğunu ve bu sayede toplamda 90 milyar lira değerinde mal varlığına el konulduğunu açıkladı.

“Lüks Araçların Bakımını Distribütörler Üstleniyor”

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne ait lüks araçların mahkeme kararıyla devredildiğini ve bu araçların bakımlarının distribütör firmalar tarafından üstlenildiğini belirten Bakan Yerlikaya, bu adımın sembolik bir hizmet olduğunu ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.