DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İYİ Parti Lideri Meral Akşener’den Sert İfadeler

İYİ Parti Lideri Meral Akşener’den Sert İfadeler

ABONE OL
Mart 28, 2024 22:05
İYİ Parti Lideri Meral Akşener’den Sert İfadeler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akşener’den Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’a Yüklenme

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Keçiören’de katıldığı bir iftar programında sert açıklamalarda bulundu. Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’a yönelik eleştirilerde bulundu.

Hırsız İçerdeyse Kapı Kilit Tutmayacak

Akşener, konuşmasında “Hırsız içerdeyse kapı kilit tutmuyor. Koltuğunu düşünenlerle hiçbir yere varılamıyor. İstanbul, Ankara, Adana’yı kazanmak Türkiye’yi kazanmaya yetmiyor” ifadelerini kullandı. Ayrıca, “Ceketimi koysam seçilir” diyenlerle “Kola kutusunu koysam seçilir” diyenler arasında fark olmadığını vurguladı.

“Hainlik Ettiler” Suçlaması

2019’da Mansur Yavaş’ın istifasında, 2020’de Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e karşı yapılan hamlelerde ve 2022’de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun hapis cezası haberinde yanlarında olduklarını belirten Akşener, bugün aldıkları kararlara saygı gösterilmediğini ve hainlikle suçlandıklarını dile getirdi.

Yavaş ve CHP’ye Tepki

Mansur Yavaş’ı eleştiren Akşener, Ankara’da yapılan pazarlıklara sert tepki gösterdi. Yavaş’ın, İYİ Parti üyeleriyle çalıştığını itiraf etmesine şaşırdığını belirten Akşener, bu durumu ahlaksızlık olarak nitelendirdi.

“Abi” İfadelerine Tepki

Özgür Özel’in “Meral Hanım’a abla derim” sözlerine tepki gösteren Akşener, kendisine abla denmesinden ve CHP’nin tavrından bıktığını ifade etti. Akşener, Özel’in sözlerini riyakarlık olarak nitelendirerek sert bir dille eleştirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.