DOLAR 32,3816 -0.13%
EURO 34,7695 -0.12%
ALTIN 2.410,23-1,01
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İzmir’de Zeytinlik Cinayeti: Şüpheli Sırbistan’da Yakalandı

İzmir’de Zeytinlik Cinayeti: Şüpheli Sırbistan’da Yakalandı

ABONE OL
Nisan 16, 2024 22:07
İzmir’de Zeytinlik Cinayeti: Şüpheli Sırbistan’da Yakalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özbek Mahallesi’nde Zeytinlikte Cinayet

İzmir’in Urla ilçesine bağlı Özbek Mahallesi’nde, 13 Nisan Cumartesi günü saat 13.00 sıralarında bir kişi zeytinlik alanda öldürüldü.

Şüpheli Kardeşi Tarafından Öldürüldü

İddiaya göre, zeytinlik alana ot toplamaya giden bir vatandaş, hareketsiz yatan bir kişiyi gördü ve durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, ölen kişinin Eyüp Çelik olduğunu ve tabanca ile vurularak öldürüldüğünü belirledi. Yapılan araştırmada, cinayetin Eyüp Çelik’in husumetli olduğu ağabeyi Erol Çelik tarafından işlendiği ortaya çıktı.

Sırbistan’da Yakalama Operasyonu

Şüpheli Erol Çelik’in Sırbistan’a kaçtığı bilgisine ulaşılması üzerine Interpol ile iletişime geçildi. Erol Çelik, Sırbistan’ın Belgrad Nikola Tesla Havalimanı’na varış yaptıktan kısa bir süre sonra Sırbistan polisi tarafından yakalandı.

İtiraf ve Tutuklama

Erol Çelik, Türk polisine teslim edilerek İzmir’e getirildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’nde ifadesi alınan Erol Çelik, cinayeti kardeşiyle arasındaki husumet nedeniyle işlediğini itiraf etti. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Erol Çelik, tutuklandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.