DOLAR 32,3837 -0.13%
EURO 34,7855 -0.07%
ALTIN 2.412,49-0,92
BITCOIN 1997512-1,39%
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Olympiacos Teknik Direktörü Mendilibar’ın Sözleşmesi Uzatıldı

Olympiacos Teknik Direktörü Mendilibar’ın Sözleşmesi Uzatıldı

ABONE OL
Nisan 13, 2024 17:08
Olympiacos Teknik Direktörü Mendilibar’ın Sözleşmesi Uzatıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olympiacos, Jose Luis Mendilibar ile Yola Devam Ediyor

Yunanistan’ın köklü kulüplerinden Olympiacos, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Fenerbahçe’yi eleyerek çeyrek finale yükseldi. Bu mücadelede takımın başında olan İspanyol teknik direktör Jose Luis Mendilibar’ın sözleşmesi bir yıl daha uzatıldı.

Mendilibar’ın Tecrübesi ve Bağlılığı

63 yaşındaki deneyimli teknik adam, kariyerinde Athletic Bilbao, Osasuna, Levante, Eibar, Alaves ve Sevilla gibi takımlarda görev almıştır. Şubat ayında Olympiacos’un başına geçen Mendilibar, takımı çeyrek finale taşımayı başarmıştı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, başarılı çalıştırıcının başarısı ve takıma olan katkıları nedeniyle sözleşmesinin uzatıldığı belirtildi.

Olympiacos’un Lig Performansı

Olympiacos, UEFA Avrupa Konferans Ligi başarısının yanı sıra Yunanistan ligi play-off’larında da mücadele ediyor. Şu anda lider PAOK’un 4 puan gerisinde 4. sırada bulunan ekip, hem ulusal ligde hem de Avrupa’da gösterdiği performansla dikkat çekiyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.