DOLAR 32,3845 -0.12%
EURO 34,7036 -0.31%
ALTIN 2.405,04-1,22
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TRT Arapça Ekibine Yapılan Hava Saldırısı Kınandı

TRT Arapça Ekibine Yapılan Hava Saldırısı Kınandı

ABONE OL
Nisan 12, 2024 22:05
TRT Arapça Ekibine Yapılan Hava Saldırısı Kınandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İsrail Ordusu Gazze’de TRT Arapça Ekibini Hedef Aldı

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ndeki Nusayrat Mülteci Kampı’nı bombalaması sonucu aralarında TRT Arapça ekibinin de bulunduğu bir grup gazeteci yaralandı. Tank atışı kullanılarak gerçekleştirilen saldırıda bazı gazeteciler yaralandı.

Tepkiler Ardı Ardına Geldi

Saldırı sonrasında Türkiye’den gelen tepkiler arka arkaya geldi. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, İsrail’in saldırısını kınayarak, yaralanan gazetecilere acil şifa diledi.

Uluslararası Toplumun Tepkisi

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Uluslararası toplumun bu saldırılara karşı sessiz kalmasının İsrail’i cesaretlendirdiğini belirtti. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail’in gazetecileri hedef almasını lanetledi ve yaralananlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Geçmiş Olsun Mesajları

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç, Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz da saldırıyı kınayarak, yaralanan gazetecilere acil şifa diledi ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Basın Özgürlüğüne Saldırı

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, saldırıyı kınayarak gerçeğin sesinin susturulamayacağını vurgulayarak, TRT ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.