DOLAR 32,5534 0.16%
EURO 35,0075 -0.1%
ALTIN 2.437,360,07
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Uyku zamanlayıcısını devreye alacak

Uyku zamanlayıcısını devreye alacak

ABONE OL
Şubat 2, 2021 15:05
Uyku zamanlayıcısını devreye alacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uygulama henüz herkese açık değil. Şu anda belirli sayıda kullanıcı bir şey izlerken bir saat simgesi görecek. Saate dokunulduğunda, 15, 30 veya 45 dakika arasında bir zaman ayarı ya da izlediğiniz bölüm veya filmin sonuna kadar seçenekleri arasında seçim yapabilirsiniz. Bu sürenin sonunda uygulama videoyu oynatmayı otomatik olarak durduracaktır. The Verge’e göre, test başarılı olursa ve Netflix kullanıcıları bu özelliği benimserse, şirket özelliği diğer Android dışındaki cihazlara da getirecek. Şimdilik, uyku zamanlayıcısı yalnızca yetişkin profiller için açık.

Spotify, Pocket Casts ve Pandora gibi ses odaklı uygulamalar da dahil olmak üzere birçok uygulamada uyku zamanlayıcıları hali hazırda mevcut. Netflix TV versiyonunda belli bir süre sonra “İzlemeye devam ediyor musunuz?” sorusunu soruyordu. Ancak mobil cihazlar için benzer bir özellik yoktu. Uyku zamanlayıcısı ile kullanıcıların işi rahatlıyor. Uyurken Netflix arkada oynamaya devam etmeyeceğinden boş yere internet kullanmış olmayacaksınız. Ayrıca izlediğiniz bölümün neresinde kaldığınızı bulmak da daha kolay olacak.

Özellik gelene kadar yararlanabileceğiniz bir alternatif var. Netflix, otomatik oynatmayı devre dışı bırakmanıza izin veriyor. Özelliği devre dışı bırakırsanız, bölüm bittiğinde otomatik olarak devamı oynatılmaz. Ancak bölüm ya da film bitmeden uyuyakalırsanız bu özelliğin de çok yararı olmayacaktır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.