DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Alipaşa Mahallesi’nde 3 Çocuk Annesi Bakkal Teyze: Emine Dışarı

Alipaşa Mahallesi’nde 3 Çocuk Annesi Bakkal Teyze: Emine Dışarı

ABONE OL
Mart 13, 2024 23:06
Alipaşa Mahallesi’nde 3 Çocuk Annesi Bakkal Teyze: Emine Dışarı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mahallede Sevgi ve Saygıyla Anılan Bakkal Teyze

Alipaşa Mahallesi’nde 2002 yılında damadından devraldığı dükkanda bakkallık yapmaya başlayan Emine Dışarı, 20 metrekarelik dükkanında ilk günkü heyecanıyla çalışmaya devam ediyor. Mahalle sakinleri arasında “bakkal teyze” olarak sevgiyle anılan 3 çocuk annesi Emine Dışarı, sabahın erken saatlerinde dükkanını temizleyip, müşterilerini güler yüzle karşılıyor.

Değişen Alışveriş Kültürüne Karşı Ayakta Kalma Mücadelesi

Dükkanında gıda ürünlerinin yanı sıra küçük ev eşyaları da satan Emine Dışarı, değişen alışveriş alışkanlıklarına ve büyük marketlere rağmen işletmesini sürdürmeye çalışıyor. Temizlik ve dükkânın işleyişi konusunda ailesinden aldığı destekle, mahalle halkına hizmet veriyor.

Azim ve Sevgiyle Dolu Bir İş Hayatı

Emine Dışarı, mahallenin sevilen simalarından biri olmanın gururunu yaşıyor. Güler yüzü ve cana yakınlığıyla tanınan bakkal teyze, müşterilerine her zaman yardımcı olmaya gayret ediyor. Mahalle esnafı ve komşuları, Dışarı’nın azmi ve çalışkanlığıyla onu takdir ediyor ve destek olmaya devam ediyor.

Emine Dışarı, yıllardır işlettiği bakkalında verdiği hizmetle mahalle halkının takdirini kazanmaya devam ediyor. Kendisine duyulan sevgi ve saygıyla, işini severek sürdürmeye kararlı olan bakkal teyze, gücü yettiğince işini yapmaya devam edeceğini belirtiyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.