DOLAR 32,3845 -0.12%
EURO 34,7036 -0.31%
ALTIN 2.405,04-1,22
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray, Hatayspor Maçına Hazır

Galatasaray, Hatayspor Maçına Hazır

ABONE OL
Nisan 1, 2024 17:10
Galatasaray, Hatayspor Maçına Hazır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray Liderlik Koltuğunu Koruyor

Galatasaray, Süper Lig’de liderliğini sürdürüyor. Bugüne kadar 30 maçta 26 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 81 puan topladı. Fenerbahçe’nin 2 puan önünde yer alıyor.

Kritik Maç RAMS Park’ta Oynanacak

Lider Galatasaray, Hatayspor’u yarın RAMS Park‘ta konuk edecek. Saat 20.30’da başlayacak mücadeleyi deneyimli hakem Ali Şansalan yönetecek.

GALATASARAY’DA Eksikler Var

Sarı-kırmızılı ekipte cezalı kaleci Günay Güvenç forma giyemeyecek. Ayrıca Sergio Oliveira, Davinson Sanchez, Hakim Ziyech, Kaan Ayhan ve Kerem Aktürkoğlu sarı kart ceza sınırında bulunuyorlar.

AURIER İLK MAÇINA ÇIKABİLİR

Kış transfer döneminde kadroya katılan Serge Aurier, Hatayspor maçında ilk kez sahaya çıkma fırsatı bulabilir. Takımın diğer önemli isimlerinden Davinson Sanchez ise sakatlık sonrası forma giymeye hazırlanıyor.

OKAN BURUK REKOR PEŞİNDE

Teknik direktör Okan Buruk, Mircea Lucescu’nun iç saha galibiyet rekorunu geçmeyi hedefliyor. Galatasaray, son 11 lig maçını kazanarak üst üste başarılı sonuçlar elde ediyor.

YENİLMEZLİK SERİSİ DEVAM EDİYOR

Galatasaray, bu sezon tek yenilgisini Hatayspor’dan almıştı. Ancak son 18 maçta sadece 2 beraberlik ve kalanını galibiyetle tamamlayarak zirvedeki yerini koruyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.