DOLAR 34,2693 -0.01%
EURO 37,1219 0.14%
ALTIN 3.027,09-0,01
BITCOIN 2307845-0,43%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İYİ Parti’den CHP’ye Geçiş: Bakırköy İlçe Örgütünde Toplu İstifalar

İYİ Parti’den CHP’ye Geçiş: Bakırköy İlçe Örgütünde Toplu İstifalar

ABONE OL
Ekim 13, 2024 22:11
İYİ Parti’den CHP’ye Geçiş: Bakırköy İlçe Örgütünde Toplu İstifalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlçe Örgütünde 40 Kişinin İstifası

İYİ Parti’nin Bakırköy İlçe Örgütü’nde toplu istifalar yaşandı. İlçe Başkanı Çağlar Derin, İlçe Muhasibi Ömer Acar, Teşkilat Başkanı Bilgehan Selimoğlu, Kadın Politikaları İlçe Başkan Yardımcısı Hediye Soyyiğit ve Gençlik Kolları Başkanı Yiğit Efe Yöndem dahil olmak üzere 40 kişi istifa etti.

CHP’ye Üyelik Töreni

İstifa edenler, CHP’ye üye olma kararı aldı ve bu kapsamda CHP Bakırköy İlçe Başkanlığı’nda tören düzenlendi. Rozetleri CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve CHP Bakırköy İlçe Başkanı Gizem Başaran Arslan taktı.

“Bir Arada Mücadele Edeceğiz” Mesajı

Özgür Çelik, törende yaptığı konuşmada birlik ve dayanışma vurgusu yaparak, *”Bir arada mücadeleye devam edeceğiz. Cumhuriyetimizi yeniden demokratik bir cumhuriyet hâline getirmek hepimizin ortak mücadelesiydi”*. Çelik, 2024 yerel seçimlerinde başarı elde edip ülkeye umut tohumları ekmeyi hedeflediklerini belirtti.

“Bu Bir Eve Dönüş Hikâyesi”

Gizem Başaran Arslan ise CHP’ye geçişin “eve dönüş hikâyesi” olduğunu ifade ederek, *”CHP bizim atalarımızın partisi. Dolayısıyla CHP’ye katılan dostlarımıza hepiniz hoş geldiniz diyorum”* dedi. Arslan, 2023 yılında kurulan ittifakın sonucunun beklentileri karşılamadığını ancak güçlü dostluklar kazandıklarını dile getirdi.

Bu olay, Bakırköy İlçe Örgütü’nde yaşanan toplu istifalar ve CHP’ye geçişle ilgili önemli bir dönüm noktası olarak kaydedildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.