DOLAR 32,3863 -0.12%
EURO 34,6118 -0.57%
ALTIN 2.390,27-1,83
BITCOIN %
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şanlıurfaspor, Sakaryaspor Maçı Öncesi Hazırlıklara Devam Ediyor

Şanlıurfaspor, Sakaryaspor Maçı Öncesi Hazırlıklara Devam Ediyor

ABONE OL
Mart 30, 2024 17:10
Şanlıurfaspor, Sakaryaspor Maçı Öncesi Hazırlıklara Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şanlıurfaspor, Sakaryaspor Maçı Hazırlıklarına Geri Döndü

Şanlıurfaspor, Trendyol 1. Lig’in 28. haftasında Sakaryaspor ile karşılaşmaya hazırlanıyor. Takım, maç öncesi hazırlıklarına 3 gün aradan sonra tekrar başladı.

Oyuncuların Ödeme Sorunları Çözüldü

Takımın Futbol Şube Sorumlusu Adnan Yükselir, oyuncuların ödeme problemlerinin giderildiğini ve antrenmanlara geri döndüklerini açıkladı. Ekonomik sorunlar nedeniyle oyuncular antrenmanlara çıkmama kararı almıştı.

Hedef: Sakaryaspor Karşısında Galibiyet

Yükselir, “Sakaryaspor ile çok önemli bir maça çıkacağız. İlk hedefimiz güçlü rakibimiz karşısında mutlak galip gelmek. Ancak yenemiyorsak da yenilmemeliyiz. Çünkü bu ligde 1 puan bile çok önemli.” dedi.

Ligde Kalma Mücadelesi Devam Ediyor

Şanlıurfaspor, ligde kalma mücadelesinde Tuzlaspor ve Adanaspor’un önünde yer almayı hedefliyor. Takımda sakat oyuncuların iyileştiği ve maça tam kadro çıkacakları belirtildi.

Taraftar Desteği Şart

Yükselir, takımın taraftarlarına olan ihtiyacın altını çizerek, “Taraftarlarımızın da desteğiyle puan veya puanlar almak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.