DOLAR 32,3846 -0.12%
EURO 34,6891 -0.35%
ALTIN 2.412,89-0,90
BITCOIN %
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TEI, Uluslararası Ödüller Kazanmaya Devam Ediyor

TEI, Uluslararası Ödüller Kazanmaya Devam Ediyor

ABONE OL
Nisan 5, 2024 16:12
TEI, Uluslararası Ödüller Kazanmaya Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TEI, Havacı Kadınlar Haftası’nda Büyük Başarıya İmza Attı

TEI, tüm faaliyet alanlarındaki başarılı çalışmalarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. “Havacı Kadınlar Haftası”nda kız öğrencilere yönelik düzenlediği etkinlikler ve kadın çalışanlarına sunduğu imkanlarla “Uluslararası Havacı Kadınlar Enstitüsü” (IWOAW) tarafından 8. kez “Kadın Çalışanlarına En Çok Değer Veren İşletme” seçildi.

TEI, Topluma Duyarlı Sosyal Sorumluluk Projelerinde Ödülleri Topluyor

Yıllardır sürdürdüğü sosyal sorumluluk projeleriyle öne çıkan TEI, uluslararası “Communitas Awards”ta “Toplum Hizmetinde Liderlik ve Kurumsal Sosyal Sorumluluk” ödülünü kazandı. Topluma duyarlı projeleriyle dikkat çeken TEI, sosyal sorumluluk alanında da önemli bir başarı elde etti.

TEI, İş Sağlığı ve Güvenliği Alanında Uluslararası İtibarını Perçinledi

“British Safety Council” tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada TEI, iş sağlığı ve güvenliği alanındaki çalışmalarıyla “Uluslararası İş Güvenliği Ödülü”nü kazandı. TEI, iş sağlığı ve güvenliği konusundaki öncü çalışmalarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.