DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aldatma Hikayesi Reddit Kullanıcılarını Şaşırttı

Aldatma Hikayesi Reddit Kullanıcılarını Şaşırttı

ABONE OL
Mart 20, 2024 16:11
Aldatma Hikayesi Reddit Kullanıcılarını Şaşırttı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Reddit’te Paylaşılan Şok Edici Hikaye

Amerikan sosyal haber ve tartışma platformu Reddit’te, 33 yaşındaki bir kadının aldatma hikayesi gündeme bomba gibi düştü. Kadın, kocasının seksi bir model için 8 bin pound harcadığını öğrenince şaşkınlık yaşadı.

Kadının Çığlık Attığı Reddit Gönderisi

Kadın, adını vermeden Reddit platformuna başvurarak yaşadığı şok edici olayı anlattı. Altı yıldır mutlu bir evlilikleri olduğunu belirten kadın, kocasının sırrını keşfetmesiyle ne yapacağını bilemediğini ifade etti.

Kocanın İtirafları ve Yapay Zekâyla İlişkisi

Kadının kocası, başlangıçta bu durumu reddederek dolandırıcılık olduğunu iddia etti ancak daha sonra itiraf etti. Kocanın yapay zekâ modeliyle duygusal bağ kurduğu ortaya çıktı. Kadının yaşadığı şok, Reddit kullanıcılarını da derinden etkiledi.

Yapay Zekânın Yeri ve Önemi

Kadının kocasının kullandığı Foxy AI isimli web sitesindeki yapay zekâ modeliyle ilişkisi, insan ilişkileri ve sadakat konularını gündeme getirdi. Şirket CEO’su, yapay zekânın insan ilişkilerinin yerini alamayacağını vurgulayarak, Sofia adlı modelin sadece eğlence ve destek amacıyla programlandığını belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.