DOLAR 32,3459 0.23%
EURO 35,0680 -0.18%
ALTIN 2.307,161,32
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Boğaziçi Tesisat Su Sızıntıları

Boğaziçi Tesisat Su Sızıntıları

ABONE OL
Ağustos 2, 2021 11:45
Boğaziçi Tesisat Su Sızıntıları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sektör içerisinde 10 yılı aşkın süredir hizmet vererek çalışan Boğaziçi Tesisat firması her geçen yıl kendisini geliştirmeye de devam ediyor. Özellikle de teknolojinin gelişmesi ve bu doğrultuda gerçekleştirilen malzemelerinde kullanım kalitesi artar. Böylece işlemler de daha kolay bir şekilde herhangi bir inşaat masrafı çıkartmadan hallolmuş olur. Tamamen müşteri memnuniyeti odaklı olan firma sizlere yardımcı olmaya devam eder.

Bildiğiniz üzere artık insanlar çok katlı binalar üzerinde daha fazla ikamet etmektedir. Bu sebeple ortak kullanıma sahip binalar elbette bazı tesisat problemleriyle karşı karşıya kalabilir. Bunlardan biri de alt kata su sızması gibi yaşanan su kaçağı problemleridir. Oldukça can sıkıcı olan su kaçağı problemleri genellikle ya binanın yaşından kaynaklıdır ya da inşaat sırasında kullanılan malzemenin kalitesizliğinden kaynaklıdır. Ancak bu sızıntılar komşular arasında da iki ayrı kutup oluşturmaktadır. Özellikle de alt kata su sızması kim öder? Sorusu büyük tartışmalara sebep olur. Ancak eğer alt kata su sızması varsa ve üst katın da tesisatı zemine döşeliyse kesinlikle üst katın bu masrafı karşılaması gerekir.

Tuvaletten Su Sızıntısı

Tuvaletten alt kata su sızması veya banyodan alt kata su sızması bu problemin en çok baş gösterdiği yerlerden biridir. Suyun en çok kullanıldığı alanlar olduğu için ister istemez burada oluşacak en küçük bir deforme büyük sorunlara sebebiyet verebilmektedir. Bu gibi su sızıntılarından şüpheleniyorsanız eğer geciktirmeden Boğaziçi tesisat ile iletişime geçerek sorunu halledebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.