DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fedon, ‘Aramızda Kalmasın’ Programında Özel Hayatını Anlattı

Fedon, ‘Aramızda Kalmasın’ Programında Özel Hayatını Anlattı

ABONE OL
Mart 8, 2024 23:03
Fedon, ‘Aramızda Kalmasın’ Programında Özel Hayatını Anlattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fedon, Eda Kalyoncu İle Boşanma Sürecini Açıkladı

Fedon, konuk olduğu ‘Aramızda Kalmasın’ programında özel hayatına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şarkıcı, iki kez evlendiği Eda Kalyoncu ile boşanma sürecini anlattı.

Genç Yaşta Evlilik ve Boşanma

Fedon, “Çok genç yaşta İstanbul gibi bir yerde 21 yaşında evlenirsen; bir müddet sonra gözün birazcık dışarıda oluyor. Bu mesleğe girdikten sonra bir ‘Ne oluyoruz?’ oldum. Baktım ki ben yanlış yolda gidiyorum eşime ‘Ben seni üzmek istemiyorum boşanalım’ dedim. Eşimle el ele ve ağlaya ağlaya mahkemeye gidip boşandık. Boşandıktan sonra bir erkeğin yapması gereken şeyleri yaptım.” şeklinde konuştu.

Yeniden Bir Araya Gelme ve Vicdan Azabı

Fedon, “Üç yıl sonra Eda ile tekrar bir araya geldik. Bir gün arabayla giderken bir baktım eşim bebek arabasıyla… Yanında da kızım ve içinde oğlum. Baktım, ‘Ben ne yapıyorum?’ dedim. Kendimden utandım. Biz ayrıyken benim ilişkilerim oldu ama eşimin hiç olmadı. Olsaydı yıkılırdım.” ifadelerini kullandı.

Vicdan Azabından Kurtulamama

Fedon, “Eşime çok haksızlık ettim. Vicdan azabı yaşıyorum. Çocuklarımız olduğu için Eda ile her hafta görüşüyorduk. Evinin anahtarı da vardı bende ama bir gün eşimin kapısını çaldım. ‘Eda ben geldim’ dedim. O da ‘Hoş geldin’ dedi. Barıştık. Bu vicdan azabından kopamıyorum. Çok hatalar, çok yanlışlar yaptım. Şimdi 80 yaşındayım, tapıyorum karıma.” şeklinde konuştu.

Maddi Durum ve Telafi Çabaları

Fedon, “İnsana vicdan azabı gerekiyor. ‘Nasıl telafi ederim yaptıklarımı?’ diye düşündüm. 62 yıldır kazandığım bütün mal varlığımı eşime verdim. Hepsini eşimin üstüne yaptım. Benim üstüme sadece bir araba var. Bazı arkadaşlarım ‘Senin sağın solun belli olmaz, ayrılırsanız sürünürsün’ dedi. ‘Sürüneyim’ dedim ya. Olması gereken bu. Ben Eda olsam, benimle evlenmezdim.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.