DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20652070,72%
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hepsiburada Kurucusu Hanzade Doğan’dan Küresel Rekabet ve Teknoloji Uyarısı

Hepsiburada Kurucusu Hanzade Doğan’dan Küresel Rekabet ve Teknoloji Uyarısı

ABONE OL
Mart 2, 2024 17:35
Hepsiburada Kurucusu Hanzade Doğan’dan Küresel Rekabet ve Teknoloji Uyarısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hepsiburada Kurucusu Hanzade Doğan, Antalya Diplomasi Forumu’nda Konuştu

Antalya Diplomasi Forumu’ndaki oturumda konuşan Hepsiburada Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan, ulusal ve uluslararası alanda adil bir rekabet ortamının sağlanması gerektiğine vurgu yaptı. Doğan, teknolojinin küresel ilerlemede önemli bir rol oynadığını belirtti.

Uluslararası Ticaret, Bağlantısallık ve Karşılıklı Bağımlılık Oturumu

Antalya Diplomasi Forumu’nun extrabet 2. gününde düzenlenen oturuma birçok ülkenin temsilcileri katıldı. Oturumda uluslararası ticaret, bağlantısallık ve karşılıklı bağımlılık konuları ele alındı. Hanzade Doğan, ticaretin dünya genelinde çeşitli zorlukların üstesinden gelebileceğine dikkat çekti.

Teknolojinin Rolü ve Gelecek Umutları

Hanzade Doğan, teknolojinin geliştirme ve yaratımının tüm ülkelere açık extrabet giriş olması gerektiğini vurgulayarak, büyük teknoloji şirketlerinin küresel refah için risk olabileceğini belirtti. Ayrıca, ülkelerin kendi ulusal teknoloji şirketlerini yetiştirmenin zorluğuna da dikkat çekti.

Doğan, gelecekte teknolojinin etki kapasitesinin arttığını ve bu nedenle adil bir rekabet ortamının sağlanmasının önemli extrabet twitter olduğunu ifade etti. Son olarak, büyük teknoloji şirketlerinin tekeline karşı çıkarak, refahın eşit şartlar altında paylaşılması gerektiğini söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.