DOLAR 32,3381 0.17%
EURO 35,1812 -0.04%
ALTIN 2.240,45-0,12
BITCOIN %
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstediğimiz Oyunu Sahaya Yansıtamıyoruz

İstediğimiz Oyunu Sahaya Yansıtamıyoruz

ABONE OL
Aralık 20, 2021 17:23
İstediğimiz Oyunu Sahaya Yansıtamıyoruz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sahasında Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Galatasaray’ın yardımcı antrenörü Necati Ateş, iyi oynadıklarını ama sonuçlandırmada sorun yaşadıklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında Galatasaray, Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı. Sarı-kırmızılıların galibiyet özlemi 6 maça çıktı.

Cezası nedeniyle takımın başında yer alamayan teknik direktör Fatih Terim’in yerine yardımcı antrenörler Necati Ateş ve Selçuk İnan görev yaptı.

Nef Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ardından basın toplantısında konuşan Necati Ateş, oyun güçlerinin kendilerini mutlu ettiğini belirtti:

“En çok şut atan, pozisyona giren, üstünlük sağlayan takımlardan biriyiz ama maalesef golü atamıyoruz. Galibiyetler banko kuponlar gelecek ve seri yakalayacağız. Oynadığımız oyun bizi mutlu ediyor. Oyuncu değişikliklerinin karşılığını genelde alıyoruz. Girdiğimiz pozisyonları gole çevirmemiz lazım. Çok istekliyiz, antrenmanlarda çok çalışıyoruz ama maalesef bunları maçlarda yapamıyoruz. İdmanlardaki çaba çok iyi.”

Hakem Zorbay Küçük’ün kendileri ve futbolcularıyla girdiği diyalogları eleştiren Ateş, Küçük’ün haddini aşan ifadeler kullandığını söyledi:

“Bir hakemin gücü ya da silahı kartlarıdır. Oyuncularımızdan biri yanlış bir şey yaparsa kart çıkarır gösterirsin. Daha justin tv  yanlış bir şey yaparsa kırmızı kart gösterirsin. Bir hakem ki adı Zorbay Küçük; kendisi benim yüzüme oyuncuma ‘Go Lan’ diyor. Oyuncum bana bunu söylediğinde bunu teyit ettiriyoruz. Soruyorum oyunculara 4-5 oyuncu ‘evet dedi’ diyor. Hakeme söylediğimde bana oyuncun yalancı diyor. Değil Galatasaray oyuncusu hiçbir oyuncu için bunu diyemezsin, bunları söyleme hakkına sahip değilsin.

Biz puan kaybının hesabını yaparız. Bunun hesabını vermeyiz. Kimseye bunun hesabını sormuyoruz. O kadar canımız yandı ki hep diken üstündeyiz. Bu gücü nereden alıyor? Senin oyuncun yalan söylüyor diyebilecek kadar. Bunlardan dolayı ceza yiyoruz. Temsilci bunların hepsini duydu. Biz bu cezaları yerken onlar nasıl bir cezayla karşı karşıya kalacak. Temsilci telefonu var bahis tahmin çekiyor. Biz gözlerimizle gördük, kulaklarımızla duyduk. Sarı kartı ne zaman verecektin diyoruz, zaman geçiriyor diyoruz ‘onu da bir sonraki maç veririz’ diyor. Bu kavgaya gelmiş, aşikar görünüyor.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.