DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21606860,34%
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Nicolas Cage’in Oğlu Weston, Darp Raporunda Şüpheli Olarak Adlandırıldı

Nicolas Cage’in Oğlu Weston, Darp Raporunda Şüpheli Olarak Adlandırıldı

ABONE OL
Mayıs 6, 2024 23:16
Nicolas Cage’in Oğlu Weston, Darp Raporunda Şüpheli Olarak Adlandırıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olay ve İddialar

Pazar günü çeşitli kaynaklar, 28 Nisan’da Los Angeles’taki evinde meydana gelen bir olayla ilgili bir darp raporunda Nicolas Cage’in oğlu Weston’ın şüpheli olarak adlandırıldığını TMZ’ye bildirdi. İddiaya göre, anne-oğul arasındaki kavga önce sözlü bir tartışma olarak başladı, ardından fiziksel bir hal aldı. İlk müdahale oyuncunun evine çağrıldı ancak Cage hastaneye götürülmedi.

Olay Yerinde Tutuklama Olmadı

33 yaşındaki Cage’in polisler geldiğinde evde olmadığı için herhangi bir tutuklama yapılmadı. Yakın kaynaklara göre, Cage’in annesi Joy Fulton, oğluna duygusal destek vermek için çağrıldı ancak Fulton kavga iddialarını reddetti ve mahremiyet talep etti.

Mahkeme Süreci

Fulton ve Cage, Cage’in eski eşi Hila Arounian’a karşı açtığı dava sürecinde birlikte çalışıyorlardı. Arounian’ın, Weston’la evlenen eski eşinin kendisine karşı duygusal olarak istismarcı ve manipülatif olduğu iddiasıyla açtığı davada, Weston ise Arounian’ın akıl sağlığı sorunlarından kendisini faydalandığını iddia etmişti. Arounian ise konuyla ilgili yorum yapmayı reddetmişti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.