DOLAR 32,3604 -0.05%
EURO 34,8872 0.15%
ALTIN 2.391,11-0,22
BITCOIN %
İstanbul
15°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Taylor Swift Yine Rekor Kırıyor: ABD’de Bir Günde En Çok Satan Albüm!

Taylor Swift Yine Rekor Kırıyor: ABD’de Bir Günde En Çok Satan Albüm!

ABONE OL
Nisan 22, 2024 16:04
Taylor Swift Yine Rekor Kırıyor: ABD’de Bir Günde En Çok Satan Albüm!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Taylor Swift, Albümüyle Tarihe Geçiyor

Spotify’da bir günde en çok dinlenen albüm unvanını elinde bulunduran Taylor Swift, şimdi de ABD’de bir günde en çok satan albüme imza attı. Nielsen’in 1991’de albüm satışlarını izlemeye başlamasından bu yana en çok satan albümlerden biri olan Swift’in yeni albümü büyük ilgi görüyor.

The Tortured Poets Department: Rekorlar Ardı Ardına

Nielsen’in Luminate veri grubuna göre, Swift’in yeni albümü cuma günü yayınlandığından bu yana birbiri ardına rekorlar kırıyor. Albüm, bir günde tam 1,6 milyon satış yaparak büyük bir başarı elde etti. Bunun yaklaşık 1,4 milyonu ise geleneksel formatlardaki satışlardan geldi.

Spotify’da da Fenomen: 300 Milyondan Fazla Dinlenme

Swift’in albümü, Spotify’da da bir günde dünya çapında 300 milyondan fazla kez dinlenerek platformda önemli bir başarı elde etti. 34 yaşındaki müzisyen, CD’lerin popülaritesini 1990’lardan bu yana betwild güncel giriş duyulmamış seviyelere ulaştırdı. Bu Swift’in Nielsen tarafından takip edilen üçüncü albümü oldu.

Diğer Öne Çıkan Albümler

Beyoncé’nin “Cowboy Carter”ı ve Ariana Grande’nin “Eternal Sunshine”ı gibi diğer müzisyenlerin yeni albümleri de dikkat çekiyor. Beyoncé’nin albümü ilk haftasında 407 bin satış yaparken, Ariana Grande’nin albümü de 227 bin satışla çıkış yaptı.

Universal Music ve TikTok Arasındaki Mücadele

Swift’in müziğini dağıtan Universal Music, TikTok ile yaşadığı sorunları geride bırakarak müziğini platforma geri getirmeye karar verdi. Universal ve TikTok arasında aylar süren telif hakkı ödemeleri konusundaki mücadelenin ortasında Swift, müziğini TikTok’a geri eklemeye karar verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.