DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Transfer Çalışması Şimdiden Başladı

ABONE OL
Kasım 17, 2021 14:03
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tecrübeli teknik adam, yapılacak transferler konusunda Başkan Burak Elmas ile bu hafta görüşecek. Toplantıda gelecek ve gönderilecek isimler üzerinde fikir alış-verişinde bulunacak.

6 numaraya için adayı Dieng

Galatasaray’ın devre arasında transfer önceliği “6 numara” pozisyonu olacak. Sarı kırmızılıların bu bölge için ilk adayı Aliou Dieng.

Yönetim, yaz transfer döneminde çok istenilen Dieng için Mısır ekibi Al Ahli kulübü vdcasino ile bir kez daha masaya oturacak.

Malili futbolcunun kariyerini Avrupa’da sürdürmek istemesi transferde Galatasaray’ın elini güçlendiriyor.

Diğer adaylar Elneny ve Hadziahmetovic

Dieng dışında Arsenal’den Elneny, Roma’dan Diawara ve İttifak Holding Konyaspor’dan Hadziahmetovic de adaylar arasında yer alıyor.

Sezon başında 6 numara için transfer edilen Gustavo Assuncao ise beklentileri karşılayamadı. Lisansı Avrupa Kupaları’na yetişmeyen Brezilyalı futbolcu, statü gereği sadece Spor Toto Süper Lig maçlarında kadroda yer alabiliyor.

21 yaşındaki futbolcu, bu sezon sadece 5 maçta kadroya girerken toplam 134 dakika süre aldı. Gustavo Assuncao ile devre arasında yolların ayrılabilir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.