DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Trendyol Süper Lig 28. Hafta Derbisi Heyecanı!

Trendyol Süper Lig 28. Hafta Derbisi Heyecanı!

ABONE OL
Mart 3, 2024 17:08
Trendyol Süper Lig 28. Hafta Derbisi Heyecanı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş ve Galatasaray Zirve Mücadelesinde Karşı Karşıya

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında zirveyi yakından ilgilendiren bir derbi heyecanı yaşanacak. Beşiktaş ile Galatasaray ezeli rekabetlerini Tüpraş Stadyumu’nda sürdürecek.

MUHTEMEL 11’LER

Beşiktaş: Mert, Onur, Necip, Colley, Masuaku, Al-Musrati, Amartey, Muçi, Rashica, Cenk, Semih

Galatasaray: Muslera, Kaan, Sanchez, Nelsson, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper, Mertens, Kerem Aktürkoğlu Icardi

İKİSİ DE YENİLMİYOR!

Haftaya liderlik koltuğunda giren Fenerbahçe ve üçüncü sıradaki Trabzonspor da bu derbiyi yakından takip edecek. Galatasaray 8 maçlık galibiyet serisini sürdürürken, Beşiktaş ise son 6 maçında mağlubiyet yüzü görmedi.

GÖZLER GENÇ SEMİH’TE

Beşiktaş’ın genç yeteneği Semih Kılıçsoy, takımın en skorer ismi olma başarısını gösterdi. Kariyerinin ilk derbisine çıkacak olan Semih, son maçlardaki performansıyla dikkat çekiyor.

ICARDI BOŞ GEÇMİYOR

Galatasaray’ın yıldızı Mauro Icardi, Beşiktaş’a karşı oynadığı maçlarda etkili performansıyla öne çıkıyor. Arjantinli yıldız, siyah-beyazlı fileleri sarsmaya devam ediyor.

EKSİKLER VE CEZALAR

Beşiktaş’ta sakatlıklar ve cezalar kadroda eksiklik yaratırken, Galatasaray’da da bazı isimlerin durumu belirsizliğini koruyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.