DOLAR 32,5333 0.25%
EURO 34,8634 0.39%
ALTIN 2.483,340,87
BITCOIN %
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yasin Çelepi Yeni Sektörlere Yatırım Yapmaya Hazırlanıyor

Yasin Çelepi Yeni Sektörlere Yatırım Yapmaya Hazırlanıyor

ABONE OL
Ekim 19, 2021 08:51
Yasin Çelepi Yeni Sektörlere Yatırım Yapmaya Hazırlanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yasin Çelepi Bursa’ da 07.07.1997 yılında dünyaya gelmiş olan genç bir iş insanıdır. Yasin Çelepi özellikle memleketi Bursa’ya yatırımlar yapmış sevilen bir iş insanıdır. Yasin Çelepi’ nin diğer sosyal medya mecralarıyla birlikte özellikle Instagram üzerinde 1 milyondan fazla takipçisi vardır. İlgi ve merakla takip edilen Yasin Çelepi nin birçok haranı tarafından örnek alınmaktadır. İlham kaynağı olan ünlü iş insanı Yasin Çelepi sosyal medya ve kripto işleriyle ilgilenmekte olup yaptığı işte zirveye ulaşmıştır. Yasin Çelebi yaptığı açıklamalarda yeni sektörlere de yatırım yapmaya hazırlandığını beyan etmiştir. İş dünyasında emin adımlarla ilerleyen Yasin Çelepi adını birçok alanda duyurmuştur.

Ünlü iş insanı Yasin Çelepi son zamanlarda Instagram dünyasında en çok takip edilen kişilerden biri olmuştur. Yasin Çelepi yepyeni kripto paralar ve başka sektörlere de yatırım yaparak adını duyurmaya devam edecektir. Gençler tarafından ilgiyle takip edilen Yasin Çelepi genç yaşında zor işlerin altından kakmayı başarmış olan örnek bir iş insanıdır.

İnstagram’da Yasin Çelepi : https://www.instagram.com/yasincelepi/

IMDB’de Yasin Çelepi: https://www.imdb.com/name/nm13040932/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.