DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray, Deplasmanda Beşiktaş’ı 1-0 Mağlup Etti

Galatasaray, Deplasmanda Beşiktaş’ı 1-0 Mağlup Etti

ABONE OL
Mart 4, 2024 17:13
Galatasaray, Deplasmanda Beşiktaş’ı 1-0 Mağlup Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Okan Buruk: “Yorgunluk ve Eksikler Vardı”

Galatasaray, Süper Lig’in 28. haftasında deplasmanda Beşiktaş’ı 1-0 mağlup ederken, galibiyetin ardından teknik direktör Okan Buruk basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Zor Fikstür

Okan Buruk, zor bir fikstür sonrası son 10 günde 4. maçlarını oynadıklarını belirterek, “Yorgunluk ve eksikler vardı. Sahada maçın başından sonuna kadar kazanmaya odaklanan ve oyunu doğru oynayan bir Galatasaray vardı.” dedi. Ayrıca, “Erken gol bulduk. Son paslarda doğru tercihleri yapsak ikinci golü bulabilirdik.” şeklinde konuştu.

İlk Galibiyet

Buruk, 2016 yılında yenilenen Tüpraş Stadyumu’nda alınan galibiyetin önemine vurgu yaparak, “İlk galibiyetimiz burada. Şampiyonluk yolunda kazanmak zorunda olduğumuz bir maçtı. Rekorlar için değil, galibiyet aldığımız için mutluyuz.” ifadelerini kullandı.

Kadro Durumu

Buruk, kadroda bulunmayan Abdülkerim Bardakcı’nın durumu hakkında da bilgi vererek, “Arka adalesinde yaşadığı sorundan dolayı rahat hissetmedi. Bugünkü kadroda yer almadı. En yakın zamanda kadro içinde olacak.” şeklinde açıklamada bulundu.

“Kazanarak Devam Etmek İstiyoruz”

Okan Buruk, zirve yarışıyla ilgili olarak, “İki takım da kazanarak gidiyor. Çok başa baş giden bir yarış. İstanbul dışına çıkmayacağız. Önemli takımlarla oynayacağız. Kazanarak devam etmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Türk Hakemlere Güveniyoruz

Süper Kupa maçında Fenerbahçe Kulübü’nün yabancı hakem isteğine yönelik soruya cevap veren Buruk, “Türk hakemlerine güveniyoruz. Türk hakemlerle işin devam edeceğini düşünüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Duran Toplarda Etkili Takımız

Okan Buruk, takımın duran toplardaki performansını da değerlendirerek, “Duran toplarda etkili bir takımız. Golle başlamak rakibimiz üzerinde etki yapmıştır.” şeklinde konuştu.

Oyuncuların Performansı ve Sakatlıklar

Buruk, oyuncuların performansıyla ilgili de görüşlerini paylaşarak, “İyi ve karakterli oyunculara sahibiz. Geçen seneden gelen oyuncular fazla.” dedi. Ayrıca, Dries Mertens’in performansını ve Serge Aurier’in durumu hakkında bilgi verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.